Πρωινή καβάλα, το αγαπημένο σπορ της DebraPaige.
Η πρωινή καβάλα είναι το λατρεμένο της… σπορ (video)
09/10/2023
Μουσική δωματίου θα ακούς συνέχεια από τη DivyaMelany.
Μουσική δωματίου θέλει να παίζει με το… δοξάρι σου (video)
11/10/2023
Πρωινή καβάλα, το αγαπημένο σπορ της DebraPaige.
Η πρωινή καβάλα είναι το λατρεμένο της… σπορ (video)
09/10/2023
Μουσική δωματίου θα ακούς συνέχεια από τη DivyaMelany.
Μουσική δωματίου θέλει να παίζει με το… δοξάρι σου (video)
11/10/2023

Καλό βόλι με το φουντωμένο μελαχρινό (video)

Καλό βόλι με τη φλογερήElaLiciouss.

Οταν κανένας τσίφτης φιλαράκος, παλεύει να ρίξει στο κρεβάτι τη γκομενίτσα, τι του ευχόμαστε; Καλό βόλι.
Η φράση μας έρχεται από δοξασμένα χρόνια του ’21. Αλλά βλέπεις, σήμερα (εδώ και δεκαετίες δηλαδή) δεν έχουμε πόλεμο, οπότε πήρε άλλη έννοια. Την πονηρή, την πικάντικη, την πρόστυχη.
Και με τη φράση αυτή τι ευχόμαστε στην ουσία; Πρώτα να είναι ντούρος. Μην γίνει καμιά στραβή και ξεφτιλιστεί το φιλαράκι. Και μετά να αντέξει, να μην τελειώσει σε δευτερόλεπτα και απογοητευτεί η γκομενίτσα.
Γενικά θέλουμε να πετυχαίνει το βόλι. Είτε πρόκειται για φίκι – φίκι, είτε πρόκειται για τηλεφωνικό, είτε πρόκειται για sex chat. Ακόμα και όταν πρόκειται για επαφή με ένα από τα χιλιάδες webcam girls που κυκλοφορούν στη globoσφαιρα.
Οπως είναι η EllaLiciouss (θα τη βρεις ΕΔΩ). Αυτό το μελαχρινό θηλυκό, το ψηλό, με το λυγερό κορμί. Και τις μακριές, τις χυτές ποδάρες. Το παθιάρικο θηλυκό που μας δείχνει πως ανακουφίζεται στον καναπέ της βεράντας του.

Καλό βόλι ανάμεσα στα στήθια της

Βαδίζει τα 31 της χρόνια. Και καμαρώνει για τα βυζιά της. Ξέρει πως τα αρσενικά τα λιγουρεύονται, τα λαχταράνε. Και πως θα μπορούσε να ήταν αλλιώς έτσι μεγάλα που είναι, όρθια και στρογγυλά.
Οπως λέει, «Σταμάτα να ψάχνεις αλλού. Στάσου εδώ, καθώς βρήκες μια φλογερή γκόμενα που θα σου κάνει όλα τα γούστα». Υπόσχεται δε πως αν σε πάρει ανάμεσα στα βυζιά της, δεν θα μπορέσεις να κρατηθείς ούτε λεπτό.
Εχει μεγάλο στόμα και μια εκπαιδευμένη γλώσσα, που σπάνια κουράζεται. Τα καπούλια του είναι μικρά, σφιχτά και γυμνασμένα. Εχει, όμως, μια μεγάλη σχισμούλα ανάμεσα στα πόδια, που είναι πολύ φιλόξενη.
Στο βίντεο μας δείχνει πως ξεκινάει το σόλο σεξ, χαϊδεύοντας με τα δάχτυλά της την κλειτορίδα της και τα λεπτά χείλια της. Κάνει μπαμ πως είναι ένα παθιάρικο θηλυκό, που όταν καψώνει δεν κρατιέται.
Είναι ένα φλογερό Cowgirl, καθώς, όπου και να το κάνει, στο κρεβάτι, στον καναπέ, στο χαλί, θέλει να σε καβαλάει. Ετσι το φχαριστιέται. Δεν έχεις παρά να μπεις στο δωμάτιό του και να σου ευχηθούμε. Καλό βόλι.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *