Αχ θέλω κι άλλα παιχνιδάκια λέει η Rahyndee James.
«Αχ θέλω κι άλλα παιχνιδάκια από την πίσω πόρτα» (video)
31/01/2024
Make a wish για μια μελαχρινή πιτσιρίκα σαν την Katarina Rina.
Make a wish να σου κάτσει το μελαχρινό πιπίνι (video)
02/02/2024
Αχ θέλω κι άλλα παιχνιδάκια λέει η Rahyndee James.
«Αχ θέλω κι άλλα παιχνιδάκια από την πίσω πόρτα» (video)
31/01/2024
Make a wish για μια μελαχρινή πιτσιρίκα σαν την Katarina Rina.
Make a wish να σου κάτσει το μελαχρινό πιπίνι (video)
02/02/2024

Με τέσσερα τοστ δεν χορταίνει, θέλει τσιτσί (video)

Ασε τα τέσσερα τοστ και πιάσε τα ψαχνά της Sweetie Care.

Αιντε, πάλι ξεφτιλίστηκαν οι τηλεαστέρες μας, λέγοντάς μας στα σοβαρά, πως μια οικογένεια χορταίνει με τέσσερα τοστ.
Μετά, σου λέει δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα… Βουνό το δίκιο του Νταλάρα. Το σφάλμα του ήταν, ότι δεν τα λες μόνο στα παιδιά με τα μαρκούτσια. Το λες και στα ονόματα, τα οποία ανοίγουν το στόμα τους και πετάγονται βατράχια.
Διότι κύριε, ωραία. Να το βγάλεις το… τοστάκι σου γλείφοντας τον πολυχρονεμένο. Αλλά μην μας περνάς όλους για κουτορνίθια. Εμείς ξέρουμε τι παθαίνουμε όταν βλέπουμε ότι τα μακαρόνια ξεπέρασαν τα δύο ευρώ το πακέτο.
Τέλος πάντων! Γι’ αυτό σου λέω, μην ασχολείσαι. Χαμένα πηγαίνουν τα μπινελίκια σου, χαμένο θα πάει και το σάλιο αν τους φτύσεις. Κλείσε το χαζοκούτι και πέρνα τον χρόνο σου δημιουργικά και ευχάριστα. Πολύ ευχάριστα.
Ολοι δε, που ανήκουμε στην παρέα του Bodies, ξέρουμε τι σημαίνει δημιουργικά και ευχάριστα. Στα θηλυκά θα τα βρούμε και τα δύο. Σε όλα τα θηλυκά. Στα ξανθά, στα μελαχρινά, στα ψηλά, στα κοντά, στα αδύνατα και στα παχουλά.

Ασε τα τέσσερα τοστ και πιάσε τα ψαχνά

Επειδή δε, είμαστε κιμπάρηδες, αφήνουμε στην άκρη τα τοστάκια και δίνουμε στα θηλυκά… τσιτσί. Κρεατάκι, ψαχνά. Για να τα ευχαριστήσουμε και να μας αφήσουν μετά να βουτήξουμε και να κατασπαράξουμε τα δικά τους τα ψαχνά.
Διότι αν σου τύχει μια νταρντάνα σαν τη Sweetie Care τι άλλο θα θες; Να κάνεις μακροβούτι μέσα στην «καυτή» σάρκα της. Είναι μια BBW που γουστάρει τρελά το καλό φαΐ και το καλό κρεβάτι.
Οπως θα τη δούμε εδώ την Αμερικανίδα (από το SCORELAND) έχει πλούσια τα ελέη στο κορμί της (που φτάνει το 1.80 σε ύψος). Μαγουλάρες, χειλάρες, μπρατσάρες, μπουτάρες, ψωμάκια, κοιλιά και ένα παχουλό πράμα, που μπορεί να σε καταπιεί.
Αλλά σε κείνα που στέκεσαι είναι οι δυο βυζάρες που κρέμονται στον κόρφο της. Μεγάλα βυζιά, γεμάτα μαλακή σάρκα, πρόθυμα να σε πάρουν ανάμεσά τους. Οπως και στον κώλο της. Από τα ωραιότερα πληθωρικά καπούλια που έχεις δει, σε σχήμα αχλαδιού.
Βουρ, λοιπόν, στα ψαχνά. Κι’ άσε τους άλλους να μαλακίζονται με τα τέσσερα τοστ.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *