Η Madonna απόλυτα αισθησιακή.
Η Madonna ολόγυμνη και hairy στα 20 χρόνια της
14/01/2024
Η Heidi Klum γυμνόστηθη και σούπερ σέξι
Η Heidi Klum γυμνόστηθη στον Αγιο Βαρθολομαίο
15/01/2024
Η Madonna απόλυτα αισθησιακή.
Η Madonna ολόγυμνη και hairy στα 20 χρόνια της
14/01/2024
Η Heidi Klum γυμνόστηθη και σούπερ σέξι
Η Heidi Klum γυμνόστηθη στον Αγιο Βαρθολομαίο
15/01/2024

Από την Αγία Πετρούπολη ένα κολασμένο κορμί (video)

Angelie Dolly: Τι βγάζει η Αγία Πετρούπολη.

Αυτή δεν είναι απλά μία πόλη. Είναι ένα μουνολίβαδο! Οπου και να γυρίσεις, κολασμένα θηλυκά θα βλέπεις στην Αγία Πετρούπολη.
Δηλαδή, όλες οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ φημίζονται για την ομορφιά των γυναικών τους. Αυτό, όμως που γίνεται στη Ρωσία, είναι άλλο πράγμα. Ολο κουκλιά βλέπεις. Κουκλιά ξανθά, μελαχρινά, λυγερόκορμα και τσουπωτά.
Αλλωστε δεν είναι τυχαίο που η globoσφαιρα είναι γεμάτη από ιστοσελίδες γνωριμιών, όπου ψάχνεις για Russian Brides. Τις περισσότερες δε, είτε νέες είναι, είτε ώριμες, σίγουρα θα τις ήθελες δίπλα σου.
Πάρε για παράδειγμα την Angelie Dolly. Η οποία βέβαια επαγγελματίας γυμνό μοντέλο ήταν, αλλά έμεινε στη δουλειά μόνο ένα χρόνο, όταν ήταν 22 ετών. Σήμερα, έξι χρόνια μετά, κάποιος τζες την έχει σπιτωμένη, για να γδύνεται μόνο γι’ αυτόν.
Ποιος δεν θα ήθελε δίπλα του μια τέτοια ρωσιδούλα, ένα κολασμένο θηλυκό; Να καταβροχθίζει καθημερινά τα σαρκώδη χείλια του. Να κρατάει στα χέρια του αυτά τα στητά, ολόρθα, αξιοχούφτωτα στήθια, με τις μικρές, σκληρές ρώγες.

Τι βγάζει η Αγία Πετρούπολη

Υπάρχει κανείς που δεν θα ήθελα να το βλέπει να πέφτει στα τέσσερα; Να τρελαίνεται με τα στρογγυλά του καπούλια; Να χουφτώνει, να γραπώνει αυτόν τον σφιχτό κώλο; Να γεύεται το νέκταρ από τα χειλάκια που έχει ανάμεσα στα μπουτάκια του;
Σίγουρα, πολλοί θα ήθελαν, αλλά το θέμα είναι ποιος μπορεί. Καθόσον για να έχεις δίπλα σου ένα τόσο κολασμένο θηλυκό, πρέπει να έχεις κάποια προσόντα. Πρέπει να είσαι φραγκάτος, να ‘χεις να σκορπάς. Να διαθέτεις ρόδα. Για να μη σου πω και πλεούμενο!
Πάντως, εκείνος που το χάρηκε, που το είχε δίπλα του ολόγυμνο για αρκετές ώρες, είναι ο Ουκρανός φωτογράφος Said Energizer. Ο οποίος είναι διάσημος για τις ερωτικές, αισθησιακές φωτογραφίσεις που κάνει, ενώ είναι γνωστός και ως Stasy Q.
Ακριβώς στη δική του ιστοσελίδα άφησε το γυμνό αποτύπωμά του, το γαλανομάτικο το θηλυκό, πριν αποσυρθεί από τα φώτα. Τέλος πάντων. Θα έχουμε, όμως να το λέμε για τα θηλυκά που βγάζει η Αγία Πετρούπολη.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *