Lesbian hot sex από τις Jessica Clark και Barbara Niven.
Lesbian hot sex στην ταινία «A Perfect Ending» (video)
17/04/2024
Jordan Ashley: Κάνεις bigger dreams με τις απίστευτες βυζάρες της.
Κάνεις bigger dreams με δυο λαχταριστά βυζιά (video)
19/04/2024
Lesbian hot sex από τις Jessica Clark και Barbara Niven.
Lesbian hot sex στην ταινία «A Perfect Ending» (video)
17/04/2024
Jordan Ashley: Κάνεις bigger dreams με τις απίστευτες βυζάρες της.
Κάνεις bigger dreams με δυο λαχταριστά βυζιά (video)
19/04/2024

Θηλυκό για meat lovers, για σαρκοβόρα αρσενικά (videos)

GladysCole: Οι meat lovers τρελαίνονται για τα χουφτώματά της.

Οι plus size γυναίκες οι παχουλούτσικες ακόμα και οι Big Beautyfull Women, τρελαίνουν τα αρσενικά, εκείνα που χαρακτηρίζονται ως meat lovers.
Εκείνα που τα λέμε εμείς εδώ στο Bodies, σαρκοβόρα αρσενικά, που γουστάρουν τα πιασίματα. Αυτά που είναι για χορταστικά χουφτώματα που όσο τα βουτάς, περισσεύει πολύ σάρκα που δεν χωράει στη χούφτα.
Διότι ξέρουμε τι ζητάνε τα αρσενικά, από μια γυναίκα που τη θέλουν γυμνή στο κρεβάτι τους. Πρώτα απ’ όλα γουστάρουν μεγάλα βυζιά, βυζάρες. Μετά, γουστάρουν καπούλια ψαχνωτά, μεγάλους κώλους.
Αρα οι plus size γυναίκες είναι οι ιδανικές, καθώς τα συνδυάζουν και τα δύο. Καθώς ξαπλώνουν στο κρεβάτι, το γεμίζουν με σάρκα και συ προετοιμάζεσαι για… μακροβούτια πάνω σε αφράτες καμπύλες, σε ζουμερά ψαχνά.
Λοιπόν, μια τέτοια γυναίκα είναι και η GladysCole (θα τη βρεις ΕΔΩ), μια 22χρονη πιπίνα, τσουπωτή και δουλεύει ως webcam girl. Η οποία, επέλεξε τα σόου μπροστά στην κάμερα, καθώς είδε πως το κορμί της έχει μεγάλη πέραση.

Οι meat lovers τρελαίνονται για τα χουφτώματά της

Οπως λέει, οι πελάτες της λατρεύουν τις βυζάρες της, τις μεγάλες στρογγυλές ρώγες της, τις μπουτάρες της. Ομως αυτά που τους καυλώνουν απίστευτα είναι τα μεγάλα καπούλια της και τα παχιά χείλια που έχει ανάμεσα στα μπούτια.
Αυτό που λέει είναι πως έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και πως γουστάρει το αφράτο κορμί της. Αλλιώς μπορούσε με δίαιτα, αντί γι’ αυτές τις πλούσιες καμπύλες, να έβλεπες ένα μοντελίσιο κορμί, σε διαφημίσεις πασαρέλες.
Ακόμα, εκείνο που λέει είναι πως είναι καινούργια στο επάγγελμα και αποζητάει καινούργιες εμπειρίες. Οπότε σε προσκαλεί στο δωμάτιό της και ζητάει όλες τις φαντασιώσεις σου, τις πιο πρόστυχες και τα φετίχ σου.
Τι άλλο ζητάει από σένα; Υστερα από κάθε συνεδρία μαζί της, είτε μέσω κάμερας, είτε από κοντά, να της λες πως είσαι ευτυχισμένος. Καθώς, αυτή είναι η δουλειά της και θέλει όλα τα αρσενικά με το χαμόγελο στα χείλη και ανακουφισμένα.
Βλέπεις λοιπόν μια τέτοια plus size γυναίκα και μπαίνεις αμέσως στο club των meat lovers.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *