Nikita Valentin: Συνταγές με μπανάνα από μπρος και από πίσω.
Συνταγές με μπανάνα για άλλα κόλπα στο κρεβάτι (video)
04/04/2024
Elina Mikki: Στην love chair γίνεται το καλό σεξ.
Εχει βίτσιο να το κάνει σε μια love chair (video)
06/04/2024
Nikita Valentin: Συνταγές με μπανάνα από μπρος και από πίσω.
Συνταγές με μπανάνα για άλλα κόλπα στο κρεβάτι (video)
04/04/2024
Elina Mikki: Στην love chair γίνεται το καλό σεξ.
Εχει βίτσιο να το κάνει σε μια love chair (video)
06/04/2024

«Είσαι για happy ending πάνω στις καμπύλες μου;» (video)

Rachel Lancaster: Είχε happy ending η προσπάθεια.

Θυμάσαι τη σειρά «Μίλα μου βρόμικα», η οποία ολοκληρώθηκε σε ένα κύκλου και φυσικά είχε happy ending;
Πως και το θυμήθηκα θα μου πεις. Μου ήρθε στο μυαλό το ζευγάρι που υποδύονταν ο Γιώργος Κοψιδάς και η Μάρα Μπαρόλα. Η ευτραφής γυναίκα του γραμμωμένου μπάρμαν, που γούσταρε τρομερά τα πιασίματα της συζύγου του.
Η οποία σύζυγος, ένα επιχείρημα χρησιμοποιούσε ως απειλή, όταν ο καλός της, έφερνε αντιρρήσεις σε κάτι που του ζητούσε. Οτι θα κάνει δίαιτα για να αδυνατίσει. Εκείνος αντιδρούσε και υποχωρούσε, προκειμένου να μην συμβεί το απευκταίον.
Ετσι είναι. Το αρσενικό που θα επιλέξει να έχει δίπλα του μια γυναίκα με παραπανίσια κιλάκια το κάνει από επιλογή. Δεν γουστάρει τα μοντελίσια κορμιά, αλλά είναι λάτρης της σάρκας. Λατρεύει τις πλούσιες καμπύλες και τα πιασίματα.
Πάρε για παράδειγμα τη Rachel Lancaster. Εχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία η Αμερικανίδα. Η οποία στα 23 της χρόνια, πήγε στους υπεύθυνους ενός στούντιο και τους είπε πως θέλει να γίνει γυμνό μοντέλο. Να γδύνεται μπροστά στην κάμερα.

Είχε happy ending η προσπάθεια

Ομως υπεύθυνος του στούντιο την έκοψε, καθώς τον ενοχλούσαν τα χουφτώματά της (και να ‘λεγες πως είναι παχουλή!). Υστερα από δύο χρόνια, το 2015, η γυναίκα πήγε ξανά για casting, χωρίς να έχει πάρει, ή να χάσει γραμμάριο.
Τότε, συνέβη κάτι απρόσμενο. Ο υπεύθυνος τράβαγε τα μαλλιά του, που την είχε απορρίψει και την προσέλαβε αμέσως. Μόλις δε, κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο, έγινε πανικός και πολλά ντόλαρς μπήκαν στον λογαριασμό της εταιρείας.
Διότι είναι πάμπολλα τα αρσενικά που θα πλήρωναν όσο – όσο για ένα στριπτιζάκι από τη Rachel (τη βλέπουμε εδώ, στο COSMID). Για να χαλβαδιάσουν τις μεστωμένες βυζάρες της, τα τουρλωτά της καπούλια, το ψαχνωτό κορμί της, που είναι γεμάτο μαλακή σάρκα.
Μόνο να φανταστείς πως θα χουφτώνεις ένα τέτοιο κορμί, σου τρέχουν τα σάλια. Θέλεις δε, να το έχεις δίπλα σου και κάθε φορά να σε αφήνει να κάνεις στις καμπύλες του, happy ending!

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *