Scarlet Skies: Είναι the queen of heaven η κοκκινομάλλα.
«Είμαι the queen of heaven και τα θέλω όλα» (video)
12/03/2024
Close a deal για μια αμοιβαία μαλακία με την AnnaLeroy.
Close a deal μαζί του και θα σου κάνει ότι θες (video)
13/03/2024
Scarlet Skies: Είναι the queen of heaven η κοκκινομάλλα.
«Είμαι the queen of heaven και τα θέλω όλα» (video)
12/03/2024
Close a deal για μια αμοιβαία μαλακία με την AnnaLeroy.
Close a deal μαζί του και θα σου κάνει ότι θες (video)
13/03/2024

Η Sophia Leone δεν μένει πια εδώ (video)

Η Sophia Leone μελαμψή και εξωτική με Κολομβιανές ρίζες.

Αλλη μία πορνοστάρ έφυγε από τη ζωή σε νεαρή ηλικία. Προχτές, άφησε την τελευταία της πνοή, η 26χρονη Sophia Leone.
Ακόμα δεν έχουν διαπιστωθεί τα αίτια του θανάτου της, όπως δήλωσε ο πατριός της και η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Εκείνοι που βρήκαν τη νεαρή κοπέλα, χωρίς τις αισθήσεις της, στο διαμέρισμά της, ήταν μέλη της οικογένειάς της.
Ηδη στη σελίδα GoFundMe, άνοιξε λογαριασμός, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για την κηδεία της. Να δούμε, όμως ποια ήταν η πορνοστάρ και να δούμε δύο βίντεο στα οποία κάνει σόλο σεξ, από τα στούντιο ATK EXOTICS.
Η Αμερικανίδα γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου του 1997 στο Miami της Florida. Υστερα από λίγα χρόνια, μετακόμισε με τους δικούς της, στο Albuquerque, του New Mexico, όπου και ζούσε μέχρι τη Δευτέρα, που έφυγε από τη ζωή.
Πως, όμως ξεκίνησε την καριέρα της; Μόλις είχε μπει στα δεκαοχτώ της χρόνια και είχε πάει με παρέα να παρακολουθήσει ένα φεστιβάλ μουσικής στο Miami. Εκεί την πρόσεξε ένας ατζέντης και της πρότεινε να εργαστεί στη βιομηχανία ενηλίκων.

Η Sophia Leone μελαμψή και εξωτική

Εκείνη το σκέφτηκε και αποφάσισε να κάνει μια προσωπική έρευνα. Ρώτησε ανθρώπους του χώρου, οι οποίοι της έδωσαν συμβουλές. Κατόπιν αυτού, ξεκίνησε να κάνει σκηνές και μάλιστα από όλη τη γκάμα του πορνό.
Αλλά τι ήταν αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον των στούντιο; Ηταν το μελαμψό δέρμα της και η εξωτική ομορφιά της. Εχει Κολομβιανές ρίζες και κληρονόμησε όλα τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα λάτιν κορίτσια.
Εκτός από τον κόρφο της, ο οποίος διαθέτει αξιοχούφτωτα στήθια με σκούρες ρώγες, οι σκηνοθέτες λάτρεψαν τον πισινό της, ο οποίος είναι μεγάλος και τροφαντός. Οπως και τα μπούτια της, που είναι γεμάτα μαλακή σάρκα.
Ομως η καριέρα της διεκόπη απότομα την περασμένη Δευτέρα, ενώ η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη, ανάμεσα στους συναδέλφους της. Οι οποίοι μέσα από μηνύματα άρχισαν να εύχονται το καλό ταξίδι στη Sophia Leone.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *