Mufin: Μια γυναίκα μόνο ξέρει αν οι Ελληνες μετράνε στο κρεβάτι.
Μια γυναίκα μόνο ξέρει πως είναι οι Ελληνες ως εραστές
27/10/2023
Τα λουκάνικα φραγκφούρτης είναι τα αγαπημένα της GraceMonroe.
Γουστάρει τα λουκάνικα φραγκφούρτης και τις πίτσες (video)
30/10/2023
Mufin: Μια γυναίκα μόνο ξέρει αν οι Ελληνες μετράνε στο κρεβάτι.
Μια γυναίκα μόνο ξέρει πως είναι οι Ελληνες ως εραστές
27/10/2023
Τα λουκάνικα φραγκφούρτης είναι τα αγαπημένα της GraceMonroe.
Γουστάρει τα λουκάνικα φραγκφούρτης και τις πίτσες (video)
30/10/2023

Μελαμψό ψάχνει για μια ελεύθερη σχέση (video)

Η Kendra Roll ψάχνει για μια ελεύθερη σχέση.

Είσαι Ανατολίτης; Θέλεις το θηλυκό αποκλειστικά για πάρτη σου; ‘ Η προτιμάς να έχεις μαζί του μια ελεύθερη σχέση;
Καθόσον οι Ανατολίτες φιρί – φιρί το πάνε, να το φάνε το κεφάλι τους. Μια ζωή αλυσοδεμένοι θα είναι. Θα τρώγονται με τα ρούχα τους. Ποιον κοίταξε, γιατί άργησε, που να είναι τώρα… Θα τους διαολίζουν τα τριβέλια.
Δεν τα βαρέθηκες όλα αυτά; Δες τα πλεονεκτήματα που έχει το να μην έχεις δεσμεύσεις. Δεν σε νοιάζει τίποτα από όλα αυτά. Το μόνο που σε νοιάζει είναι όταν βρίσκεται μαζί σου, να έχει μεγάλη όρεξη.
Οχι για να πλακωθεί στο φαΐ. Για να πλακωθεί στο κρεβάτι. Σε μια τέτοια σχέση, το ζητούμενο είναι να απολαμβάνεις το σεξ. Χωρίς όρια. Να σηκώνεσαι από το στρώμα και να νοιώθεις χορτάτος.
Ασε και το άλλο. Οπως εκείνη μπορεί να ξενοκοιμάται με όποιον γουστάρει, έτσι κι’ εσύ, είσαι ελεύθερος να ξαπλώσεις με όποια γουστάρεις. Χωρίς να έχεις ελέγχους, γκρίνιες και καυγάδες.

Κάνει σεξ μόνο όταν είναι σε ελεύθερη σχέση

Πολλά τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας σχέσης. Το ξέρει και η Kendra Roll. Τώρα θα μου πεις ποια είναι αυτή; Που την ξετρύπωσες; Είναι ένα εξωτικό, μελαχρινό θηλυκό, που αυτό κάνει στη ζωή της. Ψάχνει για σχέσεις χωρίς δεσμεύσεις.
Τώρα θα μου πεις, λίγο μακριά πέφτει η Κολομβία. Τι λες τώρα; Για ένα τέτοιο κορμί, μελαμψό, με πλούσιες καμπύλες, πας μέχρι την άκρη της γης. Κοίτα τι έχεις να γλεντήσεις με την 26χρονη λατίνα.
Να χουφτώνεις τα πιασίματά της και κυρίως τις δυο λαχταριστές, σφριγηλές, μαλακές βυζάρες της. Αλλά και τον γυμνασμένο, τροφαντό κώλο της. Τι στρογγυλά καπούλια είναι αυτά! Ποίημα!
Ασε δε, την ομορφιά που κρύβει ανάμεσα στα μπούτια της. Χειλάκια μελαμψά και μια σκούρα, φλογερή τρυπούλα. Είναι μια παθιασμένη γυναίκα που σκορπάει ρίγη ηδονής, παντού (Εδώ κάνει σόλο σεξ για πάρτη μας στο Watch 4 Beauty).
Ξέρει το τσουπωτό και σου λέει πως έχει πλεονεκτήματα το σεξ χωρίς δεσμεύσεις. Ψάξε τη λοιπόν, για μια ελεύθερη σχέση.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *