Alba Clave Guerra: Μια hot and crispy σπανιόλα.
Το hot and crispy κορμί μιας φλογερής σπανιόλας
31/03/2024
AyselMoore:; «Εχω miracle eyes and lips και μεγάλα βυζιά».
«Εχω miracle eyes and lips και παίρνω τέλειες πίπες» (video)
03/04/2024
Alba Clave Guerra: Μια hot and crispy σπανιόλα.
Το hot and crispy κορμί μιας φλογερής σπανιόλας
31/03/2024
AyselMoore:; «Εχω miracle eyes and lips και μεγάλα βυζιά».
«Εχω miracle eyes and lips και παίρνω τέλειες πίπες» (video)
03/04/2024

Σου λέει, let me be your fantasy, πάρε δουλειά για το σπίτι (video)

Marina Visconti: Δες με και let me be your fantasy.

Ξέρεις τι άτιμα είναι τα θηλυκά; Που σου χαμογελάνε, σου κουνιούνται και στο τέλος σου λένε, εντάξει τώρα, let me be your fantasy!
Δηλαδή, ανεβάζουν το ένα πόδι πάνω στο άλλο, τραβάνε λίγο τη μπλούζα και μεγαλώνει το ντεκολτέ και σκέφτεσαι εσύ, ότι χτυπάς πέναλτι σε άδειο τέρμα! Μόλις, όμως, κάνεις την πρώτη κίνηση, σου γυρνάνε την πλάτη και μένεις μπουκάλα.
Γιατί μωρή; Ποιος προκάλεσε τον άλλον; Αλλά μην την ψάχνεις, έτσι καυλώνουν τα θηλυκά. Διότι αυτό που τα ενδιαφέρει είναι να τραβήξουν την προσοχή σου, να γεμίσουν αυτοπεποίθηση και να ‘χουν να λένε πως κάποιος τον έπαιξε για πάρτη τους.
Αυτό, όμως, δεν συμβαίνει με όλα τα θηλυκά. Ούτε με τη Marina Visconti, την αφράτη ρωσιδούλα που το κορμί της είναι γεμάτο καμπύλες. Η οποία, μόλις, έγινε 18 χρονών, πήγε στην Αμερική για σπουδές και βρέθηκε κατ’ ευθείαν στα στούντιο (εδώ στο DDFBUSTY).
Τώρα θα μου πεις γιατί; Μα είναι πολύ απλό. Οποιες σπουδές στην Αμερική είναι πανάκριβες και η γυναίκα έβγαλε καλά λεφτά, πλήρωσε ιο πανεπιστήμιο και της έμεινα αρκετά χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της.

Δες με και let me be your fantasy

Ασε δε, που γούσταρε τρελά το σεξ και το απολάμβανε κάθε μέρα. Λοιπόν, ήταν το 2013 που ξεκίνησε και πολύ γρήγορα άρχισε να τα κάνει όλα. Οπως anal σεξ, τρίο με χευγάρια και δύο άντρες, ελαφρύ BDSM, αστέρι σωστό έγινε.
Ολοι στα στούντιο ξετρελάθηκαν με τον επαγγελματισμό της και με το κορμί της. Το οποίο δεν είναι παχουλό, έχεις όμως χουφτώματα. Πρώτα απ’ όλα με τις ολοστρόγγυλες βυζάρες της, με τις μπουτάρες της και με τον τροφαντό κώλο της.
Επίσης με το πάθος που έβγαζε, ακόμη και στις σκηνές που έκανε σόλο σεξ. Στις οποίες γέμιζε το στούντιο με αισθησιακά βογγητά, καθώς έχωνε στο πράμα της τους δονητές της (όπως θα τη δεις στο συγκεκριμένο βίντεο).
Πάντως από τη συγκεκριμένη γυναίκα δεν θα σε πείραζε να σου πει: Δες με και let me be your fantasy.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *