Captain_cocklicker: «Ελα, cum in my hairy pussy βαθιά».
Captain_cocklicker: «cum in my hairy pussy τώρα»!
11/04/2024
KaryBrown: «Θα παίξουμε το κορίτσι και το λιοντάρι, θα με κατασπαράξεις».
«Θα παίξουμε το κορίτσι και το λιοντάρι στο κρεβάτι μου» (video)
12/04/2024
Captain_cocklicker: «Ελα, cum in my hairy pussy βαθιά».
Captain_cocklicker: «cum in my hairy pussy τώρα»!
11/04/2024
KaryBrown: «Θα παίξουμε το κορίτσι και το λιοντάρι, θα με κατασπαράξεις».
«Θα παίξουμε το κορίτσι και το λιοντάρι στο κρεβάτι μου» (video)
12/04/2024

Είναι μία redhot fox πονηρή και ναζιάρα (video)

Alecia Fox: Είναι μία redhot fox παιχνιδιάρα και σε φτιάχνει.

Βλέπεις μια γυναίκα μέσα σε ένα κόκκινο φουστάνι, που παίζε το βλέμμα της δεξιά κι’ αριστερά. Βλέπεις μια redhot fox.
Αυτό βλέπεις, μια… κόκκινη φλογερή αλεπού, η οποία σου κάνει νάζια και παιχνιδάκια. Δηλαδή σε φτιάχνει, αρχίζουν οι φουσκοθαλασσιές και εκείνη σκέφτεται, εντάξει, τον φτιάξαμε κι’ αυτόν.
Γιατί αυτό γουστάρουν τα θηλυκά. Μόνο για να σε φτιάξουν ενδιαφέρονται. Οσο για να σου κάτσουν… Ασε, πολύ σπάνια πετυχαίνει το καμάκι στον δρόμο. Πώς να στο πω, δηλαδή, βλεφαριάζεις και παίρνεις… δουλειά για το σπίτι.
Ομως εδώ έχουμε μια άλλη αλεπού, η οποία είναι παιχνιδιάρα, σε φτιάχνει, αλλά τουλάχιστον στα δείχνει όλα. Τώρα θα μου πεις, δουλειά της είναι, καθώς είναι επαγγελματίας πορνοστάρ (εδώ τη βλέπουμε στο MET ART).
Πρόκειται για μια πολύ καυτή ρωσιδούλα, η οποία ακούει στο όνομα Alecia Fox και είναι είκοσι έξι χρονών. Από την εφηβεία της, σκεφτόταν μόνο το σεξ και μόλις μπήκε στα 18 της χρόνια, έπιασε δουλειά στα στούντιο.

Είναι μία redhot fox παιχνιδιάρα και σε φτιάχνει

Οπως βλέπουμε στο προφίλ της, τα κάνει όλα και λατρεύει το ελαφρύ BDSM (δεσίματα και χειροπέδες). Ενώ στην προσωπική της ζωή είναι bisexual, καθώς τρελαίνεται για τους δυνατούς οργασμούς από το λεσβιακό σεξ.
Επίσης, της αρέσει πολύ να κάνει σόλο σεξ, όπως τη βλέπουμε και σε αυτό το βίντεο. Στο οποίο χαϊδεύει τα μικρά στήθια της, βάζει τα δάχτυλα ανάμεσα στα πόδια και τρίβει την κλειτορίδα της.
Εκείνο για το οποίο καμαρώνει είναι ο κώλος της. Θεωρεί πως δεν υπάρχει αρσενικό που δεν καυλώνει με τα στρογγυλά και σφιχτά καπούλια της. Αυτά μοστράρει και πλανεύει τα αρσενικά και τα θηλυκά που βρίσκει στο διάβα της.
Ακόμα, γουστάρει τρελά το κόκκινο χρώμα, το κόκκινο της φωτιάς, το χρώμα του έρωτα. Ετσι φτιάχνεται απίστευτα, φοράει κόκκινα φουστάνια, κόκκινα εσώρουχα, ξαπλώνει σε κόκκινες πολυθρόνες και σε κόκκινα σεντόνια.
Λοιπόν κάτι τέτοια παιχνιδιάρικα και ναζιάρικα θηλυκά βγάζει η στέπα. Τα οποία τα βλέπεις και λες, να μία redhot fox.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *