Οι γυναίκες αυτές νιώθουν πρωταγωνίστριες στα porn videos
Βλέπουν porn videos και πρωταγωνιστούν (video)
12/07/2025
Το Titty Drop είναι το women talking.
12 women talking με Titty Drop (video)
13/07/2025
Οι γυναίκες αυτές νιώθουν πρωταγωνίστριες στα porn videos
Βλέπουν porn videos και πρωταγωνιστούν (video)
12/07/2025
Το Titty Drop είναι το women talking.
12 women talking με Titty Drop (video)
13/07/2025

«Είμαι η one and only τσούλα» (video)

Annabelle Rogers: «Είμαι η τσούλα σου, η one and only».

Είναι μερικές γυναίκες που γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι το τι λέει ο κόσμος και σου λένε ξεκάθαρα, είμαι τσούλα, η one and only.
Πρόκειται για τις γυναίκες που έχουν ξεπεράσει ταμπού και αναστολές, ζουν και χαίρονται τη ζωή τους. Που δεν περιμένουν να κάνει κίνηση κάποιος, αλλά διεκδικούν οι ίδιες και παίρνουν αυτό που γουστάρουν. Αυτό είναι που λέμε τσούλα, αλλά με την καλή έννοια.
Τέτοια γυναίκα είναι και αυτή ην νταρντάνα, η Annabelle Rogers (εδώ από το SCORELAND). Η οποία δεν μπαίνει σε καλούπια και παίρνει ότι και όποτε το γουστάρει. Εχει ένα μότο για τη ζωή της: σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.
Πώς να μην την ερωτευθείς αυτή την Αμερικανίδα… Αντε να ξεφύγεις από το αγκίστρι της με τέτοια δολώματα που το οπλίζει. Πρώτα τα μεγάλα βυζιά της, που είναι φυσικά και τα λαχταράς. Βλέπεις ότι το κόκκινο σουτιέν της, αν και ενισχυμένο, δυσκολεύεται να τα χωρέσει.
Ολες τις καμπύλες της τις λιγουρεύεσαι, τις λιμπίζεσαι. Περιμένεις να βγάλει το μαύρο, δαντελένιο κυλοτάκι της, που είναι κολλημένο στο ξυρισμένο μουνάκι της. Το τραβάει ανάμεσα στα καπούλια της, και το κατεβάζει αργά. Το αφήνει να πέσει στα πόδια της.

«Είμαι η τσούλα σου, η one and only»

Μόλις σκύβει για να το βγάλει οι βυζάρες της κρέμονται ελεύθερες και αμέσως τις φυλακίζει στις χούφτες της. Τις σφίγγει, τις ανεβοκατεβάζει. Οι ρώγες της είναι σκληρές και μεγάλες, έτοιμες να σε… θηλάσουν καύλα. Τα μάγουλα κοκκινίζουν, το στόμα μισανοίγει.
Ετσι ξεδιάντροπα ανοίγει τα μπούτια και το χέρι της γλιστράει πάνω στα υγρά χείλια. Η αναπνοή της γίνεται βαριά. Το κορμί της, χυμώδες και πεινασμένο, τρέμει. Χώνει μέσα της ένα δάχτυλα με ορμή. Δεν χαϊδεύεται, το παίρνει, το καταπίνει αχόρταγα.
Ο κώλος της σηκώνεται, είναι τεράστιος, αφράτος και ζουμερός. Φτύνει πάνω στο μουνί της, συνεχίζει να χώνει μέσα της το δάχτυλο με λύσσα. Το μουνί της το ρουφάει. Το γαμήσι που κάνει στον εαυτό της δεν είναι παιχνίδι. Είναι φλόγα, είναι λύτρωση.
Χύνει, τα βυζιά της τινάζονται, τα μπούτια σφίγγουν, το κορμί σπαρταράει. Δεν αντέχεις άλλο να βλέπεις, η χούφτα σου τρέμει μπροστά σε αυτή την τσούλα, την one and only.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *