Aleksandr Stalin: Κορμιά σαν παραμύθι.
Το γυμνό γυναικείο κορμί σαν παραμύθι
14/03/2024
Stella Gardo: Σου λέει come and hug me στην πολυθρόνα.
Σου λέει come and hug me ολόγυμνη (video)
15/03/2024
Aleksandr Stalin: Κορμιά σαν παραμύθι.
Το γυμνό γυναικείο κορμί σαν παραμύθι
14/03/2024
Stella Gardo: Σου λέει come and hug me στην πολυθρόνα.
Σου λέει come and hug me ολόγυμνη (video)
15/03/2024

Γουστάρει crazy boys να παίζουν με τις βυζάρες της (video)

Lana Blanc: Θέλει crazy boys που να γουστάρουν τρελίτσες.

Τα θηλυκά δεν ψάχνουν πάντα τον άνδρα που μοιάζει σαν το ήσυχο ποταμάκι. Οταν πρόκειται να ξεσαλώσουν γουστάρουν τα crazy boys.
Είναι νόμος για τις γυναίκες. Αν σκέφτονται να συζήσουν με κάποιον, ή να παντρευτούν, ψάχνουν τον ήσυχο τον άνδρα. Εκείνον που θα έχει τη δουλίτσα του, που δεν θα κοιτάει δεξιά και αριστερά, που δεν θα θέλει να πηδάει κάθε μέρα.
Ομως όταν η γυναίκα θέλει να ξεσαλώσει, είτε για μια βραδιά, είτε στις διακοπές της, τότε ψάχνει άλλου είδους άνδρες. Γουστάρει τα τρελά αγόρια, εκείνα που θα κάνουν τα πάντα για να έχει να θυμάται πως πέρασε κάποιες στιγμές σαν τσούλα.
Κάπως έτσι είναι και η Lana Blanc, αυτή η 35χρονη Αμερικανίδα, η οποία τα τελευταία πέντε χρόνια αποφάσισε να δείξει στη globoσφαιρα το γεμάτο πλούσιες και τροφαντές καμπύλες κορμί της.
Μέχρι τώρα, έχει δουλέψει ως μοντέλο και ως συνοδός πολυτελείας. Είπε, όμως να δοκιμάσει την τύχη της και με τα στούντιο (εδώ θα τη δούμε στο SCORELAND). Αλλά δεν γυρίζει τσόντες. Μόνο στριπτίζ κάνει και σόλο σεξ.

Θέλει crazy boys που να γουστάρουν τρελίτσες

Κατά τα άλλα, τις τρελίτσες της, τις κάνει πίσω από την κάμερα. Παρέα με τους γκόμενους που βρίσκει κατά καιρούς, ή στα one night stand. Πρέπει να πούμε πως κάνει σεξ κάθε μέρα, όπως επίσης και σόλο σεξ, το οποίο λατρεύει.
Εκείνο που της αρέσει πολύ είναι να παίζουν τα αρσενικά με τις βυζάρες της. Τις οποίες αν και ήταν μεγάλες τις ενίσχυσε για να στέκονται όρθιες στον κόρφο της. Αν χαϊδέψεις και φιλήσεις τις ρώγες της, θα φτάσει σίγουρα σε οργασμό.
Επίσης λατρεύει να της χαϊδεύουν την κλειτορίδα της, όπως και την τρυπούλα που έχει ανάμεσα στα ζουμερά καπούλια της. Αν πρόκειται να κάνει σόλο σεξ, χρησιμοποιεί δονητές και κυρίως τον Magic Wand.
Πρόσφατα αγόρασε μία fuck machine, από εκείνες που κάθεται επάνω τους. Αλλά και όταν δεν το κάνει μόνη της, γουστάρει να καβαλάει στο κρεβάτι, όλα τα crazy boys.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *