Sofi Puren: «Παίζουμε το hot dog game με το στόμα μου;».
«Παίζουμε το hot dog game με τη γλώσσα μου;» (video)
09/04/2024
Captain_cocklicker: «Ελα, cum in my hairy pussy βαθιά».
Captain_cocklicker: «cum in my hairy pussy τώρα»!
11/04/2024
Sofi Puren: «Παίζουμε το hot dog game με το στόμα μου;».
«Παίζουμε το hot dog game με τη γλώσσα μου;» (video)
09/04/2024
Captain_cocklicker: «Ελα, cum in my hairy pussy βαθιά».
Captain_cocklicker: «cum in my hairy pussy τώρα»!
11/04/2024

Βάζει ότι να ‘ναι ανάμεσα στα πόδια του το κουκλί (video)

Caprice: Πουλί να ‘ναι και… ότι να ‘ναι.

Δεν κρατιέται με τίποτε όταν ανάψει το κουκλί, πετάει τα ρούχα του, κάθεται όπου βρει και χώνει μέσα στο… πράμα του, ότι να ‘ναι.
Επειδή δε, έχει απίστευτα έντονο sex drive, κάνει σόλο σεξ παντού. Από την κρεβατοκάμαρα, μέχρι το σαλόνι, την κουζίνα, το μπάνιο. Πότε στο κρεβάτι του, πότε στα πατώματα, πότε στο τραπέζι, πότε στις πολυθρόνες.
Πως όμως κάνει σόλο σεξ; Απλώς, αρχίζει να χαϊδεύεται, γεμίζει τον χώρο με βογγητά και παίρνει στο χέρι του ότι βρει. Είτε τα sex toys του τα απλά, ή τα δονούμενα (έχει μεγάλη συλλογή) ή ότι αντικείμενο βρει μπροστά του, βούρτσες, κουτάλες, μπουκάλια...
Υστερα ανοίγει τα πόδια, με το ένα χέρι χαϊδεύει την κλειτορίδα του και με το άλλο βάζει μέσα στην τρυπούλα που έχει ανάμεσα στα μπούτια, το αντικείμενο του πόθου του. Μέχρι που ξεσπάει με ένα δυνατό οργασμό.
Ποιο είναι αυτό το λυγερόκορμο κουκλί, όμως, που ακούει στο όνομα Caprice (θα τη βρεις ΕΔΩ); Απλώς είναι ένα webcam girl, το οποίο είναι περιζήτητο στα sex chat και γνωρίζει τρελές επιτυχίες, καθώς έχει πάρει και βραβεία.

Πουλί να ‘ναι και… ότι να ‘ναι

Επί πλέον είναι μια ψηλή γυναίκα (1.77), η οποία στα 26 της χρόνια ταξιδεύει παντού, όπου την προσκαλούν. Βέβαια, το μεγαλύτερο προσόν στο κορμί της είναι οι βυζάρες της. Οι οποίες είναι στρογγυλές, λαχταριστές, σφριγηλές και στέκονται όρθιες στον κόρφο της.
Ομως έχει μια μεγάλη αδυναμία, η οποία είναι αυτό που έχουν στα σκέλια τους τα αρσενικά. Δεν έχει και τόση σημασία αν είναι μεγάλο, μικρό, λεπτό, ή χοντρό… Πουλί να ‘ναι κι’ όπως να ‘ναι και όπως λέει, από τη στιγμή που το βλέπω, σε μένα ανήκει».
Αμέσως το βουτάει στο χέρι και τυλίγει γύρω του τη γλώσσα και τα χείλια της. Οπως ο Σούπερμαν έχανε τις δυνάμεις του μπροστά στον κρυπτονίτη, έτσι και το 24χρονο χάνει τις αντιστάσεις του όταν το πουλί που κρατάει τελειώνει και γεύεται το σπέρμα.
Ακριβώς αυτό λατρεύει, τη ζεστασιά που απλώνεται στο στόμα της και το απολαμβάνει. Μπορεί, δε, για τη γεύση του, να κάνει ότι να ‘ναι.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *