Lana Blanc: Θέλει crazy boys που να γουστάρουν τρελίτσες.
Γουστάρει crazy boys να παίζουν με τις βυζάρες της (video)
14/03/2024
Maeve: Σου λέει, let me entertain you με τις βυζάρες μου.
Σου λέει, let me entertain you με το κορμί μου (video)
16/03/2024
Lana Blanc: Θέλει crazy boys που να γουστάρουν τρελίτσες.
Γουστάρει crazy boys να παίζουν με τις βυζάρες της (video)
14/03/2024
Maeve: Σου λέει, let me entertain you με τις βυζάρες μου.
Σου λέει, let me entertain you με το κορμί μου (video)
16/03/2024

Ψάχνει τον mr pussy licking τον μάστορα (video)

Roxy Risingstar: Λίγοι μπορούν να πουν ότι είναι mr pussy licking.

Ενα καλό φιλί κάτω χαμηλά, μπορεί να απογειώσει τη γυναίκα. Για να χάσει, όμως το μυαλό της, πρέπει να είσαι μάστορας, ο mr pussy licking.
Ετσι είναι, θέλει μεγάλη τεχνική όταν… τρως μια γυναίκα. Με τα χείλια σου, με τη γλώσσα σου και να τη βλέπεις να τρέμει, να σπαρταράει από ηδονή. Αμα δε, είσαι και τεχνίτης, δεν χρειάζεται καν, να χρησιμοποιήσεις τα δάχτυλά σου.
Πάρε για παράδειγμα αυτό το ξανθό το θηλυκό. Το οποίο λέει, πως είναι ευτυχισμένο επειδή έχει μουνί. Καθόσον λέει πως μπορεί να το παίζει με τις ώρες, μπορεί να βάζει μέσα του τα πάντα, μπορεί να έχει πολλαπλούς οργασμούς.
Ομως η Roxy Risingstar έχει μια ιδιαιτερότητα. Δεν είναι πως δεν της αρέσει η διείσδυση. Της αρέσει περισσότερο να φτάνει σε οργασμό με ένα καλό γλείψιμο. Γι’ αυτό πηγαίνει και με γυναίκες, γιατί όπως λέει, ξέρουν να το κάνουν καλύτερα.
Αλλά ποιο είναι αυτό τα αφράτο αστέρι με το κορμί που είναι γεμάτο καμπύλες; Λοιπόν, μας έρχεται από την Ουγγαρία, και είναι 26 χρονών. Οταν μπήκε στα είκοσί της χρόνια, έγινε πορνοστάρ και έπιασε δουλειά στα στούντιο (εδώ τη βλέπουμε στο NUBILE FILMS).

Λίγοι μπορούν να πουν ότι είναι mr pussy licking

Γιατί, όμως μπήκε στη βιομηχανία του πορνό; Μα της αρέσει να κάνει συνέχεια σεξ και κυρίως να της γλείφουν το μουνί. Οπως λέει, όμως, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι συνάδελφοί της που ξέρουν την τέχνη για να… φάνε ένα μουνί.
Επίσης την ερεθίζει απίστευτα και κάτι ακόμα. Αυτό που θέλει είναι να της τσιμπάς τις φουσκωμένες ρώγες της, να τις πιάνεις με τα δάχτυλα και να σηκώνεις στον αέρα τα μεγάλα, λαχταριστά βυζιά της.
Εκείνο για το οποίο καμαρώνει είναι πως δεν έχει τίποτα ψεύτικο επάνω της. Ακόμα και ο ζουμερός κώλος της είναι φυσικός. Γουστάρει να τραβάς τα καπούλια της και να βλέπεις την τρυπούλα που κρύβεται ανάμεσά τους.
Πάντως, εκείνο που δείχνει συνέχεια είναι η τρυπούλα που έχει ανάμεσα στα μπούτια, καθώς πάντα περιμένει τον mr pussy licking.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *