Καλό μήνα Μάιο με σόλο οργασμούς από 12 θηλυκά.
Καλό μήνα Μάιο με σόλο σεξ από 12 θηλυκά (video)
02/05/2024
Eve Sweet: Θέλει butterfly kiss και Golden Shower.
Θέλει butterfly kiss και σεξ σε στάση butterfly (video)
09/05/2024
Καλό μήνα Μάιο με σόλο οργασμούς από 12 θηλυκά.
Καλό μήνα Μάιο με σόλο σεξ από 12 θηλυκά (video)
02/05/2024
Eve Sweet: Θέλει butterfly kiss και Golden Shower.
Θέλει butterfly kiss και σεξ σε στάση butterfly (video)
09/05/2024

Χρόνια πολλά, happy easter με θηλυκά στα κόκκινα (video)

Χρόνια πολλά, happy easter με καυτά θηλυκά.

Αϊντε παιδιά, αναστήσαμε, σήμερα είναι πασχαλιά και πάμε για γλέντι και ξεσάλωμα ώστε να περάσουμε ένα αξέχαστο happy easter.
Λοιπόν πάμε πρώτα στο γλέντι και ας δούμε τι επιλογές έχουμε. Πάντως και φέτος η κατάσταση είναι όπως την περιέγραφε ο καραγκιόζης. Δηλαδή, θα φάμε, θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε.
Διότι ζούμε στης ακρίβειας (ποιας ακρίβειας, στης αισχροκέρδιας) τον καιρό. Καθώς είναι απλησίαστο το αρνάκι ή το κατσικάκι. Βλέπεις πόσο πωλείται το κιλό και σκέφτεσαι πως πριν από τέσσερα χρόνια με αυτά τα λεφτά αγόραζες μπον φιλέ!
Αλλά δεν είναι μόνο το τσι – τσι. Δες πόσο έχουν τα λαχανικά και βέβαια δεν συζητάμε για τα φρούτα που έχουν πάει στο θεό. Οσο για τα τυριά, έχουν ξεπεράσει στην τιμή, ακόμα και αυτό το αρνάκι.
Οπότε παιδιά, λιτότητα και ρίχτε και κάνα φάσκελο προς τα μεγάλα κεφάλια του τόπου μας, που μας έχουν αφήσει στο έλεος των σούπερ μάρκετ. Λίγο φαΐ, λίγο κρασί, λίγο τσιπουράκι και πάμε για το ξεσάλωμα.

Χρόνια πολλά, happy easter με καυτά θηλυκά

Γιατί, εδώ σε αυτό το site αυτό λέμε συνέχεια. Πως δεν είμαστε κοιλιόδουλοι, αλλά είμαστε μουνόδουλοι. Μπορούμε να κάνουμε με λίγο αρνάκι και να μην φάμε τυρί. Ομως δεν γίνεται να μείνουμε χωρίς σάρκα, χωρίς γυναικείο κορμί.
Αλλωστε, μετά το φαΐ, μετά το πιοτό, ξεκινάει το αληθινό το γλέντι. Οταν δηλαδή έχεις χαλαρώσει, τη βλέπεις να ξαπλώνει δίπλα σου και σε χτυπάει η καύλα στο κεφάλι. Είναι η στιγμή που θέλεις να κάνεις μαζί της, ότι πιο πρόστυχο σκέφτεσαι.
Εκείνο, δε, είναι το ζητούμενο και μιλάμε για το πήδημα. Θέλεις να χουφτώσεις βυζιά, θέλεις να γραπώσεις κώλους, θέλεις να νιώθεις μουσκεμένα μουνιά. Ολα για την πάρτη σου τα θέλεις, για να ξεφαντώσεις στο κρεβάτι.
Πάμε λοιπόν για μια καλή προπόνηση για το βράδυ, με τα πρόστυχα τα θηλυκά που γδύνονται και ανεβάζουν τα βίντεο στις πλατφόρμες. Εδώ έχουμε θηλυκά με κόκκινα εσώρουχα, για να σκέφτεσαι ότι τα γδύνεις, σαν να ξεφλουδίζεις κόκκινα αυγά και κάνεις happy easter.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *