Να πας να βγάλεις τα μάτια σου με τη Salena Storm.
Πρέπει να πας να βγάλεις τα μάτια σου με το κουκλί (video)
09/12/2023
Σου μαθαίνει πως είναι ο έρωτας αλα ιταλικά.
«Ο έρωτας αλα ιταλικά θέλει ένα σκληρό μαρκούτσι» (video)
10/12/2023
Να πας να βγάλεις τα μάτια σου με τη Salena Storm.
Πρέπει να πας να βγάλεις τα μάτια σου με το κουκλί (video)
09/12/2023
Σου μαθαίνει πως είναι ο έρωτας αλα ιταλικά.
«Ο έρωτας αλα ιταλικά θέλει ένα σκληρό μαρκούτσι» (video)
10/12/2023

Φτάνει στα όρια με τα δάχτυλα ανάμεσα στα πόδια (video)

Η Julia Crown το παίζει για να Φτάσει στα όρια.

Το θηλυκό με δύο τρόπους το παίζει. Είτε το κάνει στα γρήγορα, είτε κάνει ατμόσφαιρα για να Φτάνει στα όρια.
Οπως λένε στο Reddit, στην πρώτη περίπτωση κάνουν ξεπέτα σόλο σεξ, όταν έχουν ερεθιστεί πολύ. Οταν δεν κρατιούνται. Οχι μόνο στη θέα ενός αρσενικού. Αρκετές τις φτιάχνει η περιποίηση στο κομμωτήριο. Αλλες φτιάχνονται με το τράνταγμα στα λεωφορεία.
Ομως, όταν είναι να το ευχαριστηθούν, όταν θέλουν έναν έντονο οργασμό, τότε αλλάζει το πράγμα. Θα χαμηλώσουν τα φώτα, θα ανάψουν κεριά, θα φορέσουν σέξι εσώρουχα, κάλτσες διάφανες, ζαρτιέρες και με το χέρι ή με το sex toy, θα φτάσουν στην κορύφωση.
Οπως δε, έχουμε πει πολλές φορές εδώ στο Bodies, είναι πολύ αισθησιακό θέαμα το να βλέπεις μια γυναίκα να χαϊδεύει το κορμί της, να βάζει το χέρι ανάμεσα στα πόδια και και να τελειώνει με βογγητά και αναστεναγμούς.
Αν, δε, τύχει η γυναίκα αυτή να είναι όμορφη και να έχει ένα λαχταριστό κορμί… Τότε μπορεί να πάρουν και οι δικές σου χούφτες φωτιά. Να είναι δηλαδή μια γυναίκα σαν την Julia Crown.

Η Σουηδέζα που Φτάνει στα όρια

Η οποία είναι μια καυτή Σουηδέζα, που δεν είναι ψηλή (1.60). Εχει ένα πολύ όμορφο κορμί, λεπτό, αλλά πολύ προικισμένο στα σωστά σημεία. Στον κόρφο της (τον ενίσχυσε με σιλικόνη)και στα καπούλια της.
Μάλιστα δεν κάνει hardcore σκηνές. Μόνο στριπτίζ και σόλο σεξ για το οποίο τρελαίνεται (εδώ θα τη δούμε στο TWISTYS). Πιστεύει ότι όσο καλό μπορεί να είναι το σεξ, ο οργασμός είναι μεγαλύτερος όταν η γυναίκα το κάνει μόνη της.
Πάντως, εδώ είναι πολύ αισθησιακή. Τη βλέπουμε να ταξιδεύει το χέρι της σε όλο της το κορμί. Να χαϊδεύει τα μεγάλα βυζιά της, τον στρογγυλό κώλο της και να τρίβει με τα δάχτυλά της την κλειτορίδα της.
Φαντάσου να έχεις δίπλα σου μια γυναίκα, που να παίζει με το πράμα της, να τελειώνει και μετά να αρχίσει να ασχολείται μαζί σου. Δες το που Φτάνει στα όρια.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *