Welcome December με τη φλογερή Neesa.
Welcome December με ένα ξαναναμμένο πιπίνι (video)
03/12/2023
Mega πρόγραμμα με θηλυκά που το παίζουν.
Mega πρόγραμμα από 11 θηλυκά που κάνουν σόλο σεξ (video)
04/12/2023
Welcome December με τη φλογερή Neesa.
Welcome December με ένα ξαναναμμένο πιπίνι (video)
03/12/2023
Mega πρόγραμμα με θηλυκά που το παίζουν.
Mega πρόγραμμα από 11 θηλυκά που κάνουν σόλο σεξ (video)
04/12/2023

Το γελαστό παιδί θέλει να το παίρνεις μάτι (video)

Το γελαστό παιδί, η Natalie Costello.

Ποιο από τα δύο θέλεις να βλέπεις κάθε μέρα δίπλα σου; Το βλοσυρό, το μουρτζούφλικο το θηλυκό ή Το γελαστό παιδί;
Μήπως έχεις ήδη επιλέξει το δεύτερο; Εμ, βέβαια. Μαλάκας είσαι; Τι δηλαδή. Να βάζεις το κλειδί στην πόρτα και μόλις ανοίγεις να βλέπεις τη μουτρουλού; Είναι να κάνεις μεταβολή και πηγαίνεις να κάτσεις, μέχρι το βράδυ, στο καφενείο.
Ενώ όταν μπαίνεις στο σπίτι και σε υποδέχεται ένα πλατύ χαμόγελο… Νοιώθεις αμέσως τη ζεστασιά. Φεύγει η κούραση. Χαλαρώνεις με τη μία. Πάνε στο διάολο τα προβλήματα. Τρως μια γλυκιά μπουκιά ψωμί.
Φαντάσου για παράδειγμα, να έχεις δίπλα σου κάθε μέρα τη Natalie Costello. Ασε τα υπόλοιπα τα προσόντα της (λέμε τώρα). Τι χαμόγελο είναι αυτό! Χαρούμενο. Αλέγκρο. Ευφραίνεται η καρδία σου.
Τώρα δεν ξέρω σε ποια μεριά του ποταμού γεννήθηκε. Στη Βούδα, ή στην Πέστη; Ουγγαρέζα πάντως είναι αναντάμ – παπαντάμ. Είναι και πρωτοχρονιάτικο, καθώς γεννήθηκε την πρώτη μέρα του χρόνου, πριν από είκοσι οκτώ
Γενάρηδες.

Το γελαστό παιδί γυμνό στη φύση

Οπως λέει το ίδιο, λατρεύει να κάνει καινούργια πράγματα, τρελαίνεται για την περιπέτεια και θέλει να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του. Να φωτογραφηθεί για το PLAYBOY, ήταν ένα από αυτά. Θέλει να γίνει ηθοποιός.
Τι άλλο μας λέει; Πως στο κορμί του, όλα είναι φυσικά. Ξέρει πως είναι πολύ όμορφο και γι’ αυτό από την πρώτη στιγμή που άρχισε να κάνει μόντελινγκ, δεν δίστασε να κάνει γυμνό. Διότι θεωρεί πως το ωραίο πρέπει να δείχνεται. Οχι να κρύβεται.
Πραγματικά, τη βλέπουμε τη γυναίκα να μένει ολόγυμνη και μας τρέχουνε τα σάλια. Τι φαντασιώσεις μας περνάνε στο μυαλό βλέποντας τα μεγάλα βυζιά της. Που στέκονται σφριγηλά στον κόρφο της με τις σκούρες ρώγες τους.
Αλλά και τα καπούλια της είναι άξια θαυμασμού. Τι ωραίος κώλος! Στρογγυλός και με σφιχτή σάρκα. Μπούτια πανέμορφα και ανάμεσά τους ένας… θάμνος ξυρισμένος και καυτός.
Να, ένα τέτοιο θηλυκό θέλεις δίπλα σου για να σε χαλαρώνει. Το γελαστό παιδί.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *