Ο χορός της ζωής μου, είναι ο χορός των βυζιών.
Ο χορός της ζωής μου είναι ο χορός των βυζιών (video)
29/09/2023
Γλυκιά καλημέρα από το κοντομάλλικο, τη NadinneKane.
Γλυκιά καλημέρα με αισθησιακά βογγητά (video)
29/09/2023
Ο χορός της ζωής μου, είναι ο χορός των βυζιών.
Ο χορός της ζωής μου είναι ο χορός των βυζιών (video)
29/09/2023
Γλυκιά καλημέρα από το κοντομάλλικο, τη NadinneKane.
Γλυκιά καλημέρα με αισθησιακά βογγητά (video)
29/09/2023

Το ξέμπαρκο χαϊδεύει το κορμί του με τη μαργαρίτα (video)

Το ξέμπαρκο η Celeste Rasmussenn χαϊδεύεται.

Απορείς μερικές φορές, πως ένα γλύκα θηλυκό ξώμεινε μόνο του. Και αμέσως, σκέφτεσαι πονηρά, κρίμα το ξέμπαρκο.
Και το κρίμα δεν υποδηλώνει οίκτο. Οχι. Κρύβει τη σκέψη σου, κρίμα να μην είμαι εγώ δίπλα του, να το παρηγορήσω, να το αγκαλιάσω, να το φιλήσω, να, να, να… Τι το σκέφτεσαι; Καμάκωσέ το και ότι ήθελε προκύψει.
Καθόσον, αντί να το σκέφτεσαι, που θα έχει φαγούρα ανάμεσα στα σκέλια και θα ανακουφίζεται με σόλο σεξ, υπάρχει κάτι καλύτερο να κάνεις. Να του την πέσεις και να βρείτε μαζί τη χαρά ανάμεσα στα σκέλια.
Απλώς, χρειάζεται τόλμη. Οσο για τη γοητεία, άστη. Την έχει όλη το θηλυκό. Το συγκεκριμένο θηλυκό, που θα δεις στο βίντεο του METART. Ενα 31χρονο αμερικανάκι, που γεννήθηκε στη Μινεάπολη.
Η Celeste Rasmussen ξεκίνησε στη βιομηχανία ενηλίκων στα 23 της, όταν οι ατζέντηδες της είπαν πως θα κάνει θραύση με την κορμάρα της. Εβαλε, όμως, τους όρους της, να κάνει μόνο γυμνά και σόλο σεξ. Δεν ήθελε να γίνει πορνοστάρ.

Το ξέμπαρκο χαϊδεύει το κορμάκι του για να ικανοποιηθεί.

Η κοκκινομάλλα ήδη μετράει οκτώ χρόνια στον χώρο και έχει χιλιάδες ακόλουθους. Τα στούντιο την έχουν στα ώπα – ώπα, καθώς τα βίντεο τα οποία γυρνάει γίνονται ανάρπαστα. Πουλάνε σαν παλαβά.
Εδώ τη βλέπουμε σε ένα σενάριο που βρίσκεται μόνη στο σπίτι. Ανάβει, πετάει τη μπλουζίτσα της και το σορτσάκι της και χαϊδεύει το κορμί της για να ικανοποιηθεί. Αλλά είναι kinky και έχει φαντασιώσεις.
Θέλει να νιώσει δυνατά ρίγη ηδονής να διαπερνούν το κορμί της και αρχίζει να το χαϊδεύει με τη μαργαρίτα. Την περνάει πάνω από τα αξιοχούφτωτα στήθια της και σκληραίνουν οι μικρές ρώγες της.
Αγγίζει την κοιλίτσα της, τα μπούτια της και στο τέλος την μαδάει, με τα φύλλα να πέφτουν στον τριχωτό και πανέμορφο… θάμνο της. Αρχίζουν οι φουσκοθαλασσιές και φαντασιώνεσαι πως θες να βρεθείς δίπλα στο φλογερό κορμί, το ξέμπαρκο.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *