Δες καθαρά ότι σου δείχνει η Holly Garner.
Δες καθαρά τι κάνω με τις βυζάρες μου (video)
10/11/2023
Στον ουρανό είναι ένα αστέρι η Flora.
Στον ουρανό είναι ένα αστέρι με φουντωτό θάμνο
10/11/2023
Δες καθαρά ότι σου δείχνει η Holly Garner.
Δες καθαρά τι κάνω με τις βυζάρες μου (video)
10/11/2023
Στον ουρανό είναι ένα αστέρι η Flora.
Στον ουρανό είναι ένα αστέρι με φουντωτό θάμνο
10/11/2023

Το ήσυχο κορίτσι ξεσάλωσε και έγινε βιτσιόζικο (video)

Το ήσυχο κορίτσι η Cate Sharpe.

Το βλέπεις στη γειτονιά και λες να το χαίρονται οι δικοί του. Περνάει από μπροστά σου και λες, αυτό είναι Το ήσυχο κορίτσι.
Αλλάζουν, όμως, οι άνθρωποι. Κάτι οι παρέες, κάτι τα ένστικτα που ξυπνάνε… Το βλέπεις λοιπόν το θηλυκό που δεν σήκωνε το βλέμμα του να κοιτάξει άντρα και τρίβεις τα μάτια σου. Καθόσον ξεσάλωσε και δεν το αναγνωρίζεις.
Από ‘κει που ήταν κορίτσι για σπίτι και σκεφτόσουν να το πάρεις με παπά και με κουμπάρο, τώρα… Εγινε θηλυκό που μπαινοβγαίνει σ’ όποιο σπίτι να ‘ναι και το μόνο που σκέφτεσαι είναι να το πάρεις. Χωρίς παππά και χωρίς κουμπάρο.
Κάπως έτσι είναι και η ιστορία της Cate Sharpe. Της Αυστραλέζας, που μεγάλωνε και ήταν η περιζήτητη νύφη της Μελβούρνης. Κοίταζε τα μαθήματα, τις εξετάσεις, άντε που και που κανένα φλερτάκι. Δεν λέω για αθώο, αλλά μέχρι εκεί.
Λίγο πριν συμπληρώσει, όμως, τα μισά στη δεύτερη δεκαετία της ζωής της, όλα άλλαξαν. Κάποιος ή κάποια της γνώρισε τον σκοτεινό κόσμο των φετίχ. Αυτό ήταν. Το… αρνάκι μεταμορφώθηκε σε αγριόγατα και άρχισε το ξεσάλωμα.

Το ήσυχο κορίτσι κάνει σόλο σεξ

Μπήκε για τα καλά στον κόσμο του BDSM. Δεν έφτανε, όμως, μόνο αυτό. Επειδή είναι και ωραία γυναίκα και ψηλή (1.70), τη γνώρισαν στα στούντιο εδώ στο TWISTYS) και άρχισε να γυρίζει σκηνές που δένεται, τυλίγεται με μεμβράνες, μπαίνει σε κλουβιά και κάνει σόλο σεξ.
Στα 28 της χρόνια μπήκε στον χώρο και μεσουράνησε επί μια δεκαετία. Βγήκε στη… σύνταξη το 2019 και από τότε χάθηκε. Εμειναν, όμως, στη globoσφαιρα οι γυμνές σκηνές της για να θαυμάζουμε τα βίτσια της και το κορμί της.
Που είναι λεπτό, λιπόσαρκο με μικρά στήθια του. Με τις πεταχτές ρώγες του, που σχεδόν πάντα τους έβαζε κλιπς. Τα ωραία καπούλια του που σχηματίζουν ένα στρογγυλό κώλο. Και τον… θάμνο της. Εχει αρκετές σκηνές που ξυρίζει τις τριχούλες του.
Ετσι είναι τα θηλυκά, τη βλέπουν διαφορετικά και γίνονται άλλοι άνθρωποι. Και συ μένεις να σκέφτεσαι πως πάει, το έχασες Το ήσυχο κορίτσι.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *