Στο κρεβάτι με τη Ρούλα Κορομηλά.
Η Ρούλα Κορομηλά σούπερ σέξι στο Penthouse
20/11/2023
Αισθησιακές στιγμές και χρώματα από τον Patrick Rupp.
Ερωτικές στιγμές και χρώματα στα γυμνά του Patrick Rupp
20/11/2023
Στο κρεβάτι με τη Ρούλα Κορομηλά.
Η Ρούλα Κορομηλά σούπερ σέξι στο Penthouse
20/11/2023
Αισθησιακές στιγμές και χρώματα από τον Patrick Rupp.
Ερωτικές στιγμές και χρώματα στα γυμνά του Patrick Rupp
20/11/2023

Την παγκόσμια ημέρα του άντρα τη γιορτάζει κάθε μέρα (video)

Η Lil Vos γιορτάζει κάθε μέρα την παγκόσμια ημέρα του άντρα.

Τι έγινε μεγάλε; Γιόρτασες χτες; Ηπιες κανά ξύδι; Εριξες καμιά βόλτα; Πήδηξες για να τιμήσεις την παγκόσμια ημέρα του άντρα;
Λοιπόν, άκου τι έπρεπε να είχες κάνει χτες. Θα πλενόσουνα, θα γινόσουνα σένιος, θα έπαιρνες τα άλλα τα μαγκάκια και θα ξεχυνόσασταν στα μπαράκια. Θα κοπανάγατε τα κοριοζούμια, θα φτιαχνόσασταν, για να ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος.
Εκείνος ο γύρος, που σε οδηγεί στο πάρκινγκ του στριπτιτζάδικου, για να παρακολουθήσεις το ωραιότερο θέαμα στον κόσμο. Γυμνά γυναικεία κορμιά. Να τα βλέπεις και να σου κάνουνε και κανένα lap dance στο τραπέζι.
Επίσης θα μπορούσες να πας και στα μπαράκια εκείνα που έχουνε μέσα γυναίκες. Να καθίσουν μαζί σου, να πείτε τις μαλακίες σας, να τους χαϊδέψεις τα μαλλιά, να χουφτώσεις λίγη σάρκα, για να ετοιμαστείς για τον τρίτο γύρο.
Ο οποίος τρίτος γύρος θα διεξαγόταν σπίτι σου, σπίτι της ή και κάπου αλλού. Στο ξενοδοχείο ας πούμε. Να πέσεις στα σεντόνια με ένα φλογερό θηλυκό, να βγάλετε τα μάτια σας και να τιμήσεις την ημέρα του άντρα, Ως όφειλες!

Η παγκόσμια ημέρα του άντρα με μια κοκκινομάλλα

Εδώ βρε, υπάρχουν θηλυκά που γιορτάζουνε την ημέρα του άντρα και όχι μόνο στις 19 του Νοέμβρη. Αλλά 365 μέρες τον χρόνο. Οπως αυτή η κοκκινομάλλα, από την Ουκρανία. Που δεν λέει ποτέ όχι στο αρσενικό που θέλει να χορτάσει τις καμπύλες της. Η Lil Vos.
Παρά το ότι έχει πιασίματα, δεν είναι παχουλή η 26χρονη. Απλώς έχει πάρει όλη την περιττή σάρκα στα σωστά σημεία. Στον κόρφο της, όπου κρέμονται οι λαχταριστές, μαλακές βυζάρες της, με τις ερεθισμένες ρώγες.
Αλλά και πίσω στα αφράτα καπούλια του. Τι ζουμερός κώλος, που όταν πέφτει στα τέσσερα, τον βλέπεις και ζαλίζεσαι. Αλλά και στα μπούτια της τα ζουμερά. Οταν ανοίγει τα πόδια αποκαλύπτονται τα δυο παχιά χείλια που έχει ανάμεσα στα μπούτια.
Η χαρά του άντρα είναι η γυναικάρα. Που αντί να κάνει σόλο σεξ (εδώ στο METARTX), σε καλεί να γιορτάζεις μαζί της κάθε μέρα την παγκόσμια ημέρα του άντρα.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *