Lily Rain: Δεν λες κουβέντα και απολαμβάνεις το στριπτίζ.
Δεν λες κουβέντα χαλβαδιάζεις και ονειρεύεσαι (video)
08/03/2024
Scarlet Skies: Είναι the queen of heaven η κοκκινομάλλα.
«Είμαι the queen of heaven και τα θέλω όλα» (video)
12/03/2024
Lily Rain: Δεν λες κουβέντα και απολαμβάνεις το στριπτίζ.
Δεν λες κουβέντα χαλβαδιάζεις και ονειρεύεσαι (video)
08/03/2024
Scarlet Skies: Είναι the queen of heaven η κοκκινομάλλα.
«Είμαι the queen of heaven και τα θέλω όλα» (video)
12/03/2024

Τα hot shots της Ελληνίδας Christy White στην παραλία (video)

Christy White: Τα hot shots σε ελληνικά στούντιο.

Σήμερα θα δούμε μια Ελληνίδα η οποία διαπρέπει στις ερωτικές ταινίες. Θα δούμε τα καυτά πλάνα στην παραλία. Τα hot shots.
Μάλλον η σκηνή έχει γυριστεί στη Σαντορίνη. Στη Μαύρη παραλία, η οποία βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά από την Καλντέρα. Εκεί πήγε το συνεργείο με την Christy White, η οποία κάνει ένα αισθησιακό σόλο σεξ, στην κατάμαυρη αμμουδιά.
Πρόκειται για ένα λυγερόκορμο θηλυκό, που δεν έχει γραμμάριο περιττής σάρκας πάνω του, το οποίο γεννήθηκε πριν από 22 χρόνια στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Ομως, από το 2018 ήρθε στην Αθήνα όπου και μένει μόνιμα.
Ποια ήταν η αφορμή για να επιστρέψει στην Ελλάδα; Η συμμετοχή στο GNTM εκείνης της χρονιάς, στο οποίο δεν πήγε πολύ μακριά. Οπως έχει πει, «Ηταν μια σκληρή εμπειρία, γιατί δεν είχα τηλέφωνο, δεν κοιμόμουν και δεν έτρωγα καλά».
Οταν ήρθε στην Ελλάδα, ήταν ήδη μοντέλο και άρχισε να σπουδάζει υποκριτική, σε ιδιωτική σχολή. Μάλιστα έπαιξε σε κάποιες παραστάσεις σε έναν καλοκαιρινό θίασο. Πήρε επίσης μέρος και σε μια ταινία, το «New Continent».

Τα hot shots σε ελληνικά στούντιο

Υστερα ήρθε η γνωριμία με τον φίλο της, ο οποίος είναι πορνοστάρ και με την Inna Innaki, η οποία τρέχει το SugarBabes.tv. Οπότε ξεκίνησε να κάνει σκηνές. Πάντα με τον φίλο της και με άλλες γυναίκες.
Στη συνέχεια ήρθαν και άλλα στούντιο, όπως το WATV4BEAUTY και το iStripper, όπου το πρώτο βίντεο που γύρισε, έκανε ρεκόρ πωλήσεων δεκαετίας. Οι fans, λάτρεψαν τα μικρά στήθια της και τον στρογγυλό της κώλο.
Πάντως, η Χριστίνα, θεωρείται από τα ανερχόμενα αστέρια της βιομηχανίας ενηλίκων, διεθνώς. Ταξιδεύει συνεχώς σε Βουδαπέστη, Πράγα, Παρίσι και στην Ισπανία, για να γυρίσει σκηνές στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά στούντιο.
Αλλά δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει για πολύ σε αυτή τη δουλειά. Οπως έχει πει, «Μπορεί να έχω κερδίσει δημοσιότητα, αλλά κάποια στιγμή θα σταματήσω. Το πολύ να συνεχίσω για άλλα πέντε χρόνια και μετά θα κάνω οικογένεια». Να τη δούμε στην παραλία σε hot shots.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *