SelenaKali: Εχει shaved pussy και ερεθίζεται.
Εχει πάντα shaved pussy και είναι συνέχεια μούσκεμα (video)
07/03/2024
Titty Drop από 12 such brave girls.
12 such brave girls μας δείχνουν τα βυζιά τους (video)
08/03/2024
SelenaKali: Εχει shaved pussy και ερεθίζεται.
Εχει πάντα shaved pussy και είναι συνέχεια μούσκεμα (video)
07/03/2024
Titty Drop από 12 such brave girls.
12 such brave girls μας δείχνουν τα βυζιά τους (video)
08/03/2024

Σου λέει αμάρτησε μαζί μου και έλα πάρε με video)

Andreina de Luxe: Λέει αμάρτησε μαζί μου και έλα από πίσω.

Είναι μια φλογερή λατίνα, η οποία έχει απίστευτο sex drive. Με λαγνεία σε κοιτάει στα μάτια και λέει, αμάρτησε μαζί μου και έλα.
Ομως ξέρω ότι την αμαρτία την έχεις συνδέσει με τις κρυφές επιθυμίες σου. Θέλεις γυναίκες πολλές κι από όλες τις φυλές. Θέλεις να βγάλεις τα περίεργα γούστα σου. Ε! Εδώ είσαι. Καθόσον η Andreina de Luxe είναι ανοιχτή σε όλα!
Είναι τόσο αχόρταγη που στα 25 της χρόνια έγινε πορνοστάρ. Εχει δε, πλούσιο ρεπερτόριο. Τα κάνει όλα. Από σόλο σεξ με δονητές και με τα χέρια, μέχρι λεσβιακό σεξ και με στραπόν. Από σεξ με έναν, μέχρι τρίο με δυο γυναίκες, ή δυο άντρες και παρτούζες και όργια.
Αυτή η Κολομβιανή, έχει ένα φιδίσιο κορμί με μικρά στήθια. Μόλις που πρόλαβαν και φούσκωσαν στον κόρφο της, αλλά είναι στολισμένα με δυο ρώγες σκληρές και πολύ ευαίσθητες. Τις αγγίζεις και παίρνει φωτιά όλο το κορμί.
Ομως, η σάρκα που λείπει από τα βυζιά της και το σώμα της, πήγε και μαζεύτηκε όλη σε ένα σημείο. Στα καπούλια της. Είναι ψηλοκώλα και ο τροφαντός κώλος της είναι γεμάτος σφιχτή σάρκα. Μεγάλος, όπως πρέπει να είναι οι λάτιν κώλοι.

Λέει αμάρτησε μαζί μου και έλα από πίσω

Δεν χρειάζεται να σκεφτείς πολύ ποια είναι η αγαπημένη της στάση στο σεξ. Θέλει να σκύβει, να πέφτει στα τέσσερα και να την παίρνεις από πίσω. Το θέλει τόσο πολύ, που βγαίνει από τα όρια και αρχίζει τα ουρλιαχτά.
Αλλά και ανάμεσα στα μπούτια είναι προικισμένη. Εχει δυο πολύ ωραία χείλια και μια σκούρα τρυπούλα. «Το μουνί μου είναι υγρό», λέει, όπως το τρίβει και το πηδάει με το χέρι στο βίντεο που βλέπουμε (από το FEMJOY).
Οπως καταλαβαίνεις δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ από τη βιομηχανία του πορνό. «Μέχρι να γεράσω, γιατί θέλω πολύ σεξ και κάθε μέρα», λέει. Αυτό θες κι εσύ στις φαντασιώσεις σου. Ενα πεινασμένο θηλυκό που να σου λέει, αμάρτησε μαζί μου και έλα.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *