Δεν εξερράγη η Αίτανα, αλλά η EvyDream.
Δεν εξερράγη η Αίτνα αλλά ο ελληνικός Βυζούβιος (video)
05/12/2023
Εικόνες και αναμνήσεις από ένα φλογερό θηλυκό.
Εικόνες και αναμνήσεις από ένα πρόστυχο θηλυκό (video)
05/12/2023
Δεν εξερράγη η Αίτανα, αλλά η EvyDream.
Δεν εξερράγη η Αίτνα αλλά ο ελληνικός Βυζούβιος (video)
05/12/2023
Εικόνες και αναμνήσεις από ένα φλογερό θηλυκό.
Εικόνες και αναμνήσεις από ένα πρόστυχο θηλυκό (video)
05/12/2023

Σεξουλιάρικο, λάμπει σαν το βόρειο σέλας (video)

Λάμπει σαν το βόρειο σέλας η Victoria Garin.

Το θυμάσαι το τραγούδι των Ξυδάκη και Ρασούλη που είχε τον τίτλο «Σουξεδιάρικο»; Αυτό που έλεγε για το βόρειο σέλας;
Κακώς, λοιπόν, πολύ κακώς το τιτλοφόρησαν έτσι. Σεξουλιάρικο έπρεπε να το πουν. Καθόσον ο ποιητής, εξομολογείται τον πόθο του για μια μικρούλα, ομορφούλα Πειραιώτισσα από την Καστέλα.
Τι έλεγε; Λάμπεις σαν το Βόρειο Σέλας στο λοφάκι της Καστέλας. Είσαι γύρω μου ένα θαύμα κι είσαι μέσα μου ένα τραύμα. Εβαλες σκιστή τη φούστα και μου ζάλισες τα γούστα, έχει γούστο να με στήσεις και χαρμάνη να μ’ αφήσεις.
Καταλαβαίνεις για τι μεγάλη καψούρα μιλάμε; Μην μου πεις πως δεν έχεις βρεθείς στη θέση του; Να σε παίζει μια μικρούλα, να σου χαμογελάει, να σου κουνιέται, να σε γεμίζει ελπίδες και στο τέλος να σε αφήνει χαρμάνη.
Πάντως έτσι είναι οι μικρούλες. Τα πιπίνια. Θέλουν να κλέβουν τις ματιές, να σε ζαλίζουν με τα κουνήματά τους, να σε καυλώνουν με τα καμώματά τους και μετά πάνε και το… δίνουν αλλού. Τα ατίθασα.

<h4.Το πιπίνι λάμπει σαν το βόρειο σέλας

Πάρε για παράδειγμα τη Victoria Garin. Δεν θα σου έσκιζε την καρδιά αν πέρναγε κάθε μέρα από μπροστά σου; Δεν θα ποθούσες να το παίξεις στα γόνατά σου; Δεν θα ‘θελες να καθόταν να του εξηγήσεις τι εστί βερίκοκο;
Πες μου, δεν θα λαχταρούσες να φιλήσεις αυτό το στοματάκι; Δεν θα ήθελες να πασπατέψεις το λεπτό του το κορμάκι; Δεν θα λιγουρευόσουν να παίξεις με τα σφριγηλά μικρά στήθια του;
Είναι δυνατόν να μην τρελαινόσουν να το ξαπλώσεις στα γόνατά σου, και να του χαϊδέψεις τα στρογγυλά καπούλια του; Να του δώσεις τρυφερά χαστουκάκια στον κώλο; Δεν θα ‘θελες να του βάλεις χέρι και να χαϊδέψεις τις τριχούλες στον… θάμνο του;
Πως θα κρατιόσουν για να μην μπεις ανάμεσα στα μπούτια του; Να νιώσεις τη ζεστασιά που βγάζουν τα δυο χειλάκια που έχει ανάμεσα στα χυτά του πόδια; Αστα. Φαντασιώσεις και όνειρα θερινής νυκτός.
Προς το παρών, δες την 21χρονη Τσέχα να κάνει σόλο σεξ στο Watch4beauty. Το πιπίνι, πραγματικά, λάμπει σαν το βόρειο σέλας.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *