Καλημέρα παραμονή πρωτοχρονιάς με τη Roxy Ferrari.
Καλημέρα παραμονή πρωτοχρονιάς, ώρα για ξεσάλωμα (video)
31/12/2023
Το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι με την Elizabeth Marxs και την Ali Rose.
Πλούσιo πρωτοχρονιάτικο τραπέζι με καυτερά θηλυκά (video)
01/01/2024
Καλημέρα παραμονή πρωτοχρονιάς με τη Roxy Ferrari.
Καλημέρα παραμονή πρωτοχρονιάς, ώρα για ξεσάλωμα (video)
31/12/2023
Το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι με την Elizabeth Marxs και την Ali Rose.
Πλούσιo πρωτοχρονιάτικο τραπέζι με καυτερά θηλυκά (video)
01/01/2024

Πότε έρχεται ο Αγιος Βασίλης; Εχει φύγει το παιδί! (video)

Regina Moon: Πότε έρχεται ο Αγιος Βασίλης;

Μικροί, μεγάλοι, νέοι και γέροι, singles και ζευγαρωμένοι με μια αγωνία ζουν αυτές τις μέρες. Πότε έρχεται ο Αγιος Βασίλης.
Θα μου πεις, ρε φίλε μας δουλεύεις; Αη Βασίλης το 2023; Φυσικά ναι. Διότι ο Αη Βασίλης είναι παντού. Είναι δίπλα σου. Στη γειτονιά, στη δουλειά, στην οικογένεια. Κάποια στιγμή, δε, θα σου χτυπήσει την πόρτα για να σου δώσει αγάπη και ελπίδα και δωράκι.
Ασε, δε, που ο Αη Βασίλης θα σου φέρει το δωράκι σου. Οπωσδήποτε θα σου χτυπήσει το κουδούνι, να σου φέρει ότι αγόρασες αυτές τις μέρες. Το βιβλίο, τα παπούτσια, τα ρούχα, το κινητό, το γκάτζετ.
Αλήθεια, έχεις σκεφτεί πως θα μπορούσε να ήταν ο Αη Βασίλης των ημερών μας; Χωρίς τάρανδους και ξωτικά; Που δεν θα σκίζει τον ουρανό με το έλκηθρο, αλλά την άσφαλτο με το παπάκι του; Τον Αη Βασίλη τον ντελιβερά.
«Και ονειρεύομαι τα βράδια πως πετάει στους ουρανούς αυτό το γέρικο παπί και μια φωνή πάνω απ’ την πόλη τραγουδάει, «Εχει φύγει! Εχει φύγει το παιδί!». Οπως το λέει ο Θέμος Σκανδάμης. Αυτή είναι η απάντηση στο πότε έρχεται ο Αη Βασίλης.

Πότε έρχεται ο Αγιος Βασίλης; Ερχεται η Αγιοβασιλίτσα

Επειδή, δε, φαντάζομαι πως όλοι όσοι μπαίνετε στο Bodies είστε άντρες με ενσυναίσθηση, μην το λυπηθείτε το TIP. Δως του ότι περισσότερο μπορείς, δως του και ένα χαμόγελο, πες του και καμιά ευχή, μέρες που είναι.
Συμφωνώ πως για να λειτουργήσει έτσι το πράγμα, πρέπει να υπάρχει καλή διάθεση. Θα προσπαθήσω να σας τη φτιάξω, όχι με ιστορίες των σύγχρονων Αγιοβασίληδων, αλλά με μια Αγιοβασιλίτσα κορμάρα, ολόγυμνη, που κάνει σόλο σεξ, τη Regina Moon.
Μόνο τα στήθια της να δεις, ξεκινάει να φτιάχνει η διάθεσή σου. Ο κώλος αυτής της Ουγγαρέζας, είναι σφιχτός και έχει ολοστρόγγυλα καπούλια. Ασε τα χείλια που έχει ανάμεσα στα μπούτια και σπρώχνει μέσα τους το sex toy.
Αυτή, λοιπόν, η Αγιοβασιλίτσα θα σου φτιάξει τη διάθεση. Θα σε κάνει να μην είσαι κακόκεφος και να μην αγωνιάς για το: Πότε έρχεται ο Αγιος Βασίλης.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *