FibiJames: Ενα ξαναμμένο σου λέει «yes man».
Σου λέει «yes man» ότι και αν της ζητήσεις να κάνει (video)
13/01/2024
Τα crazy games της Νατάσσας Λυμπερίδου.
Τα crazy games της Νατάσσας Λυμπερίδου στο Maxim
14/01/2024
FibiJames: Ενα ξαναμμένο σου λέει «yes man».
Σου λέει «yes man» ότι και αν της ζητήσεις να κάνει (video)
13/01/2024
Τα crazy games της Νατάσσας Λυμπερίδου.
Τα crazy games της Νατάσσας Λυμπερίδου στο Maxim
14/01/2024

Ποια θυσία θα έκανες για να χουφτώσεις το ζουμερό; (video)

Lucy Alexandra: Ποια θυσία θα έκανες για τις βυζάρες της;

Τρελαίνεσαι με το ζουμερό το θηλυκό και ψοφάς να το χουφτώσεις. Δεν είναι όμως τόσο απλό. Ποια θυσία θα έκανες;
Διότι για να τα καταφέρεις να σου χαρίσει τα κάλλη του, πρέπει να κάνεις και μια θυσία. Θα μου πεις πως για να κάνεις κάποια θυσία για ένα θηλυκό, θα πρέπει να σε καψουρέψει χοντρά. Να λιώνεις, όπως το λέει η Αντζελα (μία είναι η Αντζελα) στο τραγούδι.
«Οταν η νύχτα προχωρά σε συλλογίζομαι, μόλις εσένανε σκεφτώ παραλογίζομαι. Οταν η νύχτα προχωρά για σένα καίγομαι, ξέρω πως η άλλη σε κρατά κι εγώ τρελαίνομαι». Για τέτοια καψούρα μιλάμε.
Αυτό ακριβώς ζητάει και αυτό το ξανθό. Να του πεις τι θυσίες μπορείς να κάνεις για πάρτη του, ώστε να σε αφήσει να χαίρεσαι τα ζουμερά χουφτώματά του. Το γεμάτο αφράτα και μαλακή σάρκα κορμί του. Οχι πως είναι παχουλό, αλλά τις καμπύλες του τις έχει.
Πρόκειται για τη Lucy Alexandra (από το vintageflash), τη φλογερή Αγγλίδα. Μην ακούς τις φήμες που θέλουν τις γυναίκες από το νησί, ψυχρές. Οι Αγγλίδες είναι πολύ θερμές γυναίκες. Οι άντρες τους δεν είναι και τόσο φανατικοί, με αποτέλεσμα να τις παραμελούν.

Ποια θυσία θα έκανες για τις βυζάρες της;

Τη βλέπεις εδώ να φοράει εσώρουχα από τα παλιά. Σουτιέν, κυλότα, μιας άλλης εποχής. Κάλτσες και ζαρτιέρες, όπως παλιά. Vintage το ντύσιμό της. Ξυπνάει μέσα σου το ζώον και θέλεις απελπισμένα την καταχουφτώσεις.
Εκείνα που σε τρελαίνουν είναι τα βυζιά της. Μεγάλα βυζιά είχε πάντα, αλλά τα ήθελε ακόμα μεγαλύτερα. Οπότε κατέφυγε στον πλαστικό χειρούργο, που της έκανε δυο βυζάρες σιλικονάτες. Τις ρώγες της δεν τις πείραξε.
Ολα τα υπόλοιπα στο κορμί της είναι φυσικά. Τα καπούλια της που φτιάχνουν αυτόν τον στρογγυλό κώλο. Οι μπουτάρες της που είναι γεμάτες μαλακή σάρκα, όπως και τα παχουλά χείλια που έχει ανάμεσα στα πόδια της.
Αραγε τι θα μπορούσες να κάνεις, για να την ψήσεις να σου παραδώσει το καμπυλωτό, λαχταριστό κορμί της; Ποια θυσία θα έκανες;

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *