Regina Moon: Πότε έρχεται ο Αγιος Βασίλης;
Πότε έρχεται ο Αγιος Βασίλης; Εχει φύγει το παιδί! (video)
31/12/2023
Καλημέρα καλή χρονιά με προικισμένα θηλυκά.
Καλημέρα καλή χρονιά με εικοσιδυό βυζιά (video)
01/01/2024
Regina Moon: Πότε έρχεται ο Αγιος Βασίλης;
Πότε έρχεται ο Αγιος Βασίλης; Εχει φύγει το παιδί! (video)
31/12/2023
Καλημέρα καλή χρονιά με προικισμένα θηλυκά.
Καλημέρα καλή χρονιά με εικοσιδυό βυζιά (video)
01/01/2024

Πλούσιo πρωτοχρονιάτικο τραπέζι με καυτερά θηλυκά (video)

Το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι με την Elizabeth Marxs και την Ali Rose.

Ευχές πολλές. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Να το γλεντήσουμε και σήμερα. Πάμε λοιπόν στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.
Μην ακούς τι λένε για το πόσο έχει ακριβύνει (που όντως έχει γίνει πανάκριβο). Οχι, όχι. Δεν έχει σημασία να βλέπεις τις γαλοπούλες, τα χοιρινά, τα κατσίκια, τις σαλάτες, τα γλυκά, όλα τα καλά του θεού, που λέμε στο τραπέζι. Δεν είμαστε κοιλιόδουλοι.
Διότι λίγα, λιτά πράγματα χρειάζεται το γιορτινό τραπέζι. Λίγα κοψίδια λόγω της ημέρας, καλό κρασάκι, καμιά ρακί, άντε και κανένα μελομακάρονο. Αλλού είναι το μυστικό για να γίνει πλούσιο το τραπέζι. Στα θηλυκά.
Αυτό είναι το μυστικό. Καθόσον, όσον αφορά τα θηλυκά, εκεί είμαστε καλοφαγάδες. Οσο πιο πικάντικα, πιο… καυτερά είναι τα θηλυκά, τόσο πιο πλούσιο γίνεται. Ετσι θα το γλεντήσουμε εμείς. Γλέντι τρικούβερτο. Με δυο βυζαρούδες, με δυο αγιοβασιλίτσες.
Αλλωστε, αυτό θα πει τρικούβερτο γλέντι. Αν δε, σου κάτσουν και ταυτόχρονα, τότε σου έχει πέσει το φλουρί. Που ανάβουν, χαϊδεύουν η μία το κορμί της άλλης, δίνουν φλογερά φιλιά και χαστουκάκια στα καπούλια τους. Δυο κώλοι σφιχτοί και στρογγυλοί.

Το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σε λεσβιακή ατμόσφαιρα

Γιατί, όπως και να το κάνουμε, έχουμε όλοι αυτό το δικαίωμα. Να γλεντήσουμε με δυο γυναίκες σαν τις Αμερικανίδες, την Elizabeth Marxs και την Ali Rose (στο PLAYBOY), που ξέρουν καλά να φτιάχνουν λεσβιακή ατμόσφαιρα, για προθέρμανση για το τρίο.
Ετσι πρέπει να κάνουμε. Για το καλό που λένε. Για ποδαρικό. Διότι, σύμφωνα με τις παραδόσεις, ότι κάνεις σήμερα, θα το κάνεις όλη τη χρονιά. Ασχημα, λοιπόν, θα είναι να περνάς τις νύχτες σου έναν ολόκληρο χρόνο με δυο γυναικάρες;
Λοιπόν, εγώ αυτό εύχομαι σήμερα. Οτι ποθείς, μπροστά σου να το βρεις τη χρονιά που έρχεται. Μην ακούς που λένε ότι είναι γρουσούζικο, σαν δίσεκτο που είναι. Το ποδαρικό της σημερινής ημέρας είναι εκείνο που μετράει.
Οπότε πάλι καλή χρονιά, με μπόλικο φίκι – φίκι, που θα το βάλουμε μπροστά, σήμερα, αμέσως μετά το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *