Τα έχει όλα το αφράτο κορμί της JennaNewman.
Τα έχει όλα όσα ζητάνε τα σαρκοβόρα αρσενικά (video)
17/10/2023
Η κόλαση του Δάντη βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια της RafaelaKovalenko.
Η κόλαση του Δάντη είναι ανάμεσα στα πόδια του (video)
18/10/2023
Τα έχει όλα το αφράτο κορμί της JennaNewman.
Τα έχει όλα όσα ζητάνε τα σαρκοβόρα αρσενικά (video)
17/10/2023
Η κόλαση του Δάντη βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια της RafaelaKovalenko.
Η κόλαση του Δάντη είναι ανάμεσα στα πόδια του (video)
18/10/2023

Πας γυρεύοντας στην καταστροφή για ένα μελανούρι

Πας γυρεύοντας αν μπλέξεις με ένα κορμί σαν τη Xio.

Αστο αυτό το θηλυκό, δεν είναι για τα δόντια σου. Στην καταστροφή θα σε οδηγήσει. Σε ειδοποιάω. Πάς γυρεύοντας.
Εκτός κι’ αν είσαι στη λογική του Γιαννάκη του Πάριου, που τραγουδάει: Στο κάτω - κάτω της γραφής, αξίζει να καταστραφείς, και ως τον θάνατο να πας, για μια γυναίκα που αγαπάς.
Το ξέρω είναι θεϊκό το θηλυκό. Βλέπεις το μελανούρι και το ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα. Είσαι έτοιμος να κάνεις την πιο βαριά θυσία για πάρτη του. Θέλεις πέσεις στα σεντόνια μαζί του και να μην σηκωθείς ποτέ από δίπλα του.
Ομως ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει ένα τέτοιο θηλυκό; Στον άσο. Να ξεπουλήσεις τα πάντα. Να κάνεις τη μεγαλύτερη τρέλα για να το κρατήσεις. Και στο τέλος να χάσεις τα μυαλά σου. Κυριολεκτικά.
Αλλά δεν αξίζει τον κόπο. Δεν αξίζει να φτάσεις στην καταστροφή, για μια γυναίκα, που ξέρεις εξ’ αρχής πως δεν μπορείς να την κρατήσεις. Θα σου φύγει γι’ άλλες πολιτείες. Θα αποδημήσει με άλλον κύριο.

Πας γυρεύοντας αν μπλέξεις με μια κορμάρα

Συμφωνώ πως δεν μπορείς να μείνεις ασυγκίνητος μπροστά σε μια γυναίκα, σαν τη Xio. Σε τρελαίνει η κορμάρα της. Σε μαγεύει η λαγνεία που βγάζει. Ο αισθησιασμός της. Θέλεις απεγνωσμένα να περάσεις μερικές στιγμές ηδονής δίπλα της.
Να κυλιστείς στα σεντόνια και να χαρείς τα εκπληκτικά, όρθια στρογγυλά στήθια της, που δεν έχουν ίχνος σιλικόνης μέσα τους. Να γευτείς τα σμιλεμένα καπούλια της. Τον σμιλεμένο πισινό της.
Να ταξιδεύεις πάνω στα χυτά της πόδια. Να κολλάς το στόμα σου πάνω στα σαρκώδη χείλια της. Σε τρελαίνει η λάτιν φιγούρα της και είσαι ικανός να πας μέχρι την Κολομβία για να τη βρεις.
Αλλά σκέψου καλά, όταν συναντάς γυναίκες σαν αυτό το μοντέλο. Θέλει λούσα, έχει μάθει στην ακριβή ζωή, στην πολυτέλεια. Πόσα μπορείς να της προσφέρεις. Και για πόσο καιρό. Αξίζει τον κόπο να βρεθείς σε κανένα χαρτόκουτο;
Πρόσεξε αυτές τις γυναίκες. Ξέρεις πόσοι έχουν καταστραφεί; Μείνε μακριά. Μην πας γυρεύοντας.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *