Τα έχει όλα το αφράτο κορμί της JennaNewman.
Τα έχει όλα όσα ζητάνε τα σαρκοβόρα αρσενικά (video)
17/10/2023
Η κόλαση του Δάντη βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια της RafaelaKovalenko.
Η κόλαση του Δάντη είναι ανάμεσα στα πόδια του (video)
18/10/2023
Τα έχει όλα το αφράτο κορμί της JennaNewman.
Τα έχει όλα όσα ζητάνε τα σαρκοβόρα αρσενικά (video)
17/10/2023
Η κόλαση του Δάντη βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια της RafaelaKovalenko.
Η κόλαση του Δάντη είναι ανάμεσα στα πόδια του (video)
18/10/2023

«Ναι θα πω αν θέλεις να με πάρεις από πίσω» (video)

"Ναι θα πω αν με θέλεις από την... πίσω πόρτα" λέει η Bondsdame.

Αν πεις σε μια γυναίκα ότι θέλεις να την πάρεις από την… πίσω πόρτα, τι θα ήθελες να ακούσεις να σου λέει; «Ναι θα πω».
Είναι μεγάλο απωθημένο για τα αρσενικά το σεξ από την… πίσω πόρτα. Οπως έλεγε και κάποιος σε μια παρέα: Αν δεν πάρεις τη γυναίκα από πίσω, δεν πρόκειται να τη χορτάσεις ποτέ. Εχεις αφήσει στη μέση τη δουλειά.
Οπότε, αν βρουν τη γυναίκα εκείνη που θα τους ανοίξει την… πίσω πόρτα, είναι σαν να κέρδισαν το λαχείο. Κι’ αν η γυναίκα το γουστάρει τρελά και φτάνει σε οργασμό, είναι σαν να κέρδισαν το τζόκερ!
Γιατί υπάρχουν γυναίκες που νιώθουν πολύ πιο έντονους οργασμούς όταν σε βάζουν μέσα τους από την… πίσω πόρτα. Και υπάρχουν γυναίκες που αν δεν το κάνουν από πίσω, δεν μπορούν να τελειώσουν.
Κι’ αν δεν το πιστεύεις, ρώτα το θηλυκό της διπλανής πόρτας. Τη Bondsdame. Η οποία έσπασε τα ταμπού και πλέον απολαμβάνει αυτό που της αρέσει. Και πιο είναι αυτό; Να είναι συνέχεια γεμάτη η τρυπούλα που έχει ανάμεσα στα καπούλια της.

«Ναι θα πω αν με ρίξεις στα τέσσερα»

Θεωρεί μαγικούς τους οργασμούς όταν κάτι σκληρό μπαίνει μέσα στον κώλο της. Γι’ αυτό, ακόμα και όταν λείπει ο άντρας της από το σπίτι, τη βρίσκει μόνη της. Βάζοντας μέσα της, τις Butt Plug και τα sex toys που έχει.
Μας τα δείχνει όλα αυτά στα βίντεο και στις φωτογραφίες που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Reddit. Είναι παθιασμένη με τον στρογγυλό και μεγάλο κώλο της, ο οποίος κυριαρχεί στο υλικό που ποστάρει.
Πάντως είναι εντυπωσιακό το κορμί που έχει αυτό το 36χρονο milfέιγ. Σπαθάτο κορμί. Με μικρά στήθια, αλλά αξιοχούφτωτα και στρογγυλές ρώγες. Για τα καπούλια της, τι να πούμε; Είναι όλα τα λεφτά. Τον… θάμνο της, τον ξυρίζει ανελλιπώς.
Τώρα, αν μπεις στον λογαριασμό της, θα δεις πως έχει κάτι χρόνια να ποστάρει, καθώς μεγαλώνει το παιδάκι της. Ο λογαριασμός είναι ενεργός και αν τη ρωτήσεις αν θα επιστρέψει, θα σου πει, «Ναι θα πω».

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *