Ο θηλυκός Τζιμ Λόντος είναι η Jenny Gregg.
Ο θηλυκός Τζιμ Λόντος είναι μια ολόγυμνη Τσέχα (video)
09/12/2023
Η Julia Crown το παίζει για να Φτάσει στα όρια.
Φτάνει στα όρια με τα δάχτυλα ανάμεσα στα πόδια (video)
10/12/2023
Ο θηλυκός Τζιμ Λόντος είναι η Jenny Gregg.
Ο θηλυκός Τζιμ Λόντος είναι μια ολόγυμνη Τσέχα (video)
09/12/2023
Η Julia Crown το παίζει για να Φτάσει στα όρια.
Φτάνει στα όρια με τα δάχτυλα ανάμεσα στα πόδια (video)
10/12/2023

Πρέπει να πας να βγάλεις τα μάτια σου με το κουκλί (video)

Να πας να βγάλεις τα μάτια σου με τη Salena Storm.

Τι είπες; Σιγά μην βρεις ένα τέτοιο κουκλί για να σου κάτσει; Που θα το ‘βρεις; Λοιπόν άκου να δεις που πρέπει να πας.
Κυρίως δε, τι πρέπει να κάνεις. Διότι τέτοια κουκλιά υπάρχουνε και είναι δίπλα σου. Δεν τα βλέπεις στον δρόμο; Δεν τα βλέπεις στις καφετέρειες; Στα μπαράκια; Στα εστιατόρια; Δεν σου λέω στις συγκοινωνίες, καθώς άμα σε δει στο λεωφορείο, την έκατσες.
Ενα τέτοιο κουκλί αν δεν έχεις ρόδα, δεν το ρίχνεις. Μην απελπίζεσαι λοιπόν. Επιμονή και υπομονή θέλει. Διότι στον άντρα δεν μετράει η ομορφιά. Εκείνο που μετράει είναι να είναι Αντρας. Με το «Α» κεφαλαίο.
Μετράει η λεβεντιά. Μετράει η μαγκιά. Μετράει η γνώμη του. Μετράει το τι λέει και πως το λέει. Μετράει να μπορεί να γαργαλήσει το μυαλό του κουκλιού. Οπότε έχεις πολλές ελπίδες να το ρίξεις και να βγάλεις τα μάτια σου μαζί του.

Που να πας; Ξέρει εκείνο

Δεν χρειάζεται να πολυσκοτίζεσαι για το που θα το πας το κουκλί, όταν θα σου κάτσει. Ξέρει εκείνο. Καθόσον τα κουκλιά παίρνουν πρωτοβουλίες και είναι παμπόνηρα. Δηλαδή, άμα σου κάτσει μια γυναίκα σαν τη Salena Storm, νομίζεις ότι δεν ξέρει που θα σε πάει;
Μέσα στις πύλες του παραδείσου θα σε πάει. Καθόσον, μέλημά της είναι να περνάει καλά αυτή και ο παρτενέρ της. Διότι θέλει να σε βλέπει με το χαμόγελο στα χείλη. Αυτό που φοράει συνέχεια και εκείνη και είναι η μεγάλη της γοητεία.
Τώρα θα μου πεις εντάξει το χαμόγελο, αλλά αλλού είναι η γοητεία της. Στα μικρά στήθια της είναι η γοητεία. Τα αξιοχούφτωτα. Με τις μικρές κατακόκκινες ρώγες, που είναι σκληρές και πολύ ευαίσθητες.
Αλλά και τα καπούλια της είναι γοητευτικότατα. Ο στρογγυλός κώλος της που τον βλέπεις και θες να τον χουφτώσεις απεγνωσμένα. Οπως και τα λεπτά χείλια που έχει ανάμεσα στα μπουτάκια του.
Τρομερό κορμί η 31χρονη Αμερικανίδα, που ποζάρει στο PLAYBOY. Μια τέτοια γυναίκα να βρεις και έχεις ελπίδες μαζί της για να πας.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *