Σαν το ηφαίστειο στην Ισλανδία ZlataRay.
Σαν το ηφαίστειο στην Ισλανδία εκρήγνυται το θηλυκό (video)
27/12/2023
NicoleLeo: «Μαζί μου, δεν θα περάσεις ποτέ μια silent night»
«Ξέχνα τη silent night, έλα να τη γεμίσουμε βογγητά» (video)
28/12/2023
Σαν το ηφαίστειο στην Ισλανδία ZlataRay.
Σαν το ηφαίστειο στην Ισλανδία εκρήγνυται το θηλυκό (video)
27/12/2023
NicoleLeo: «Μαζί μου, δεν θα περάσεις ποτέ μια silent night»
«Ξέχνα τη silent night, έλα να τη γεμίσουμε βογγητά» (video)
28/12/2023

Οτι και να της ζητάς, ναι σε όλα θα σου λέει (video)

Οτι και να ζητάς, ναι σε όλα θα σου λέει η Roxie Sinner.

Στα 22 της χρόνια είναι φτασμένη πορνοστάρ. Μεγάλωσε σε συντηρητικό περιβάλλον, αλλά τώρα πια έχει μάθει να λέει, ναι σε όλα.
Πάντως έχει πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία η Roxie Sinner. Την έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της. Οπως είχε πει, «Είμαι Χριστιανή. Γεννήθηκα στη Συρία, στην πρωτεύουσα και καθώς μεγάλωνα, όλα ήταν υπέροχα.
Μετά, όμως ήρθε ο πόλεμος. Ξέρεις τι είναι να κοιμάσαι και να ξυπνάς, ακούγοντας πυροβολισμούς και εκρήξεις; Ετσι πήραμε την απόφαση να φύγουμε. Δεν ήταν εύκολο και περάσαμε πολλά.
Πήγαμε στον Λίβανο και από εκεί περάσαμε στην Ιορδανία. Περιμέναμε ένα μήνα για να μπορέσουμε να έρθουμε στη Νέα Υόρκη. Ημουν 13 χρονών, το 2014 και γράφτηκα στο σχολείο, ενώ παράλληλα μάθαινα τη γλώσσα».
Υστερα στη συνέντευξη μίλησε και για τα προσωπικά της θέματα. Είπε πως ένας ατζέντης την έβαλε στο χώρο του πορνό (εδώ στο PLAYBOY), μόλις είχε γίνει δεκαοκτώ χρονών. Επίσης, πως έκανε πρώτη φορά σεξ στα 17 της χρόνια και πως μετά του έδωσε και κατάλαβε.

Ελεγε σε όλους ναι σε όλα

Σιγά – σιγά ξεσάλωσε. Μέχρι, δε, να μπει στον χώρο, είχε πάει με πενήντα διαφορετικούς άντρες. Δεν είναι και λίγοι για διάστημα ενός χρόνου. Υστερα, μίλησε για την προσωπική σεξουαλική ζωή της.
Οπως είπε, η αγαπημένη της στάση στο σεξ, είναι να ξαπλώνει μπρούμυτα και ο άντρας να την παίρνει από πίσω. Επίσης, είπε ότι την ανάβει να νιώθει μια γλώσσα ανάμεσα στα μπούτια της και πως της αρέσει να τα παίρνει στο στόμα.
Είπε επίσης πως της αρέσει το καλό φαγητό (φαίνεται άλλωστε από τις καμπύλες της). Οπως είπε, το αγαπημένο της πιάτο είναι μια μεγάλη μπριζόλα. Πάντως είναι μια γυναικάρα με μπόλικα πιασίματα.
Πάντως, η προσφυγοπούλα έχει λαχταριστές βυζάρες και μεγάλες σκούρες ρώγες. Οσο δε για τα καπούλια της… Σχηματίζουν έναν αχλαδωτό, μεγάλο κώλο, που είναι γεμάτος καυτά ψαχνά.
Αλλά και οι μπουτάρες και ο ξυρισμένος… θάμνος της είναι χορταστικά. Ολόκληρη είναι χορταστική η γυναικάρα, που λέει ναι σε όλα.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *