Γαλλικός καφές παρέα με την Calypso Muse.
Γαλλικός καφές και μπισκοτάκια στο γυμνό κορμί της (video)
19/10/2023
Η Σμαράγδα Καρύδη σε σκηνές σεξ στην ταινία "Ο καλύτερός μου φίλος".
Η Σμαράγδα Καρύδη γυμνή στο «Ο καλύτερός μου φίλος» (video)
20/10/2023
Γαλλικός καφές παρέα με την Calypso Muse.
Γαλλικός καφές και μπισκοτάκια στο γυμνό κορμί της (video)
19/10/2023
Η Σμαράγδα Καρύδη σε σκηνές σεξ στην ταινία "Ο καλύτερός μου φίλος".
Η Σμαράγδα Καρύδη γυμνή στο «Ο καλύτερός μου φίλος» (video)
20/10/2023

Οταν φουντώσει γίνεται μια λυσσασμένη γάτα (video)

Η Mademoiselle μεταμορφώνεται στο κρεβάτι σε μια λυσσασμένη γάτα.

Για πες μου. Ποια θα ήθελες για παρτενέρ στο κρεβάτι σου τα βράδια; Μια ήσυχη, αμίλητη γατούλα, ή μια λυσσασμένη γάτα;
Γούστα είναι αυτά και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αλλά οι άντρες οι τέλειοι οι πρόστυχοι οι σωστοί, δεν θέλουν να έχουν στο κρεβάτι τους μια γατούλα. Μια γάτα που να λυσσάει θέλουνε, μια αγριόγατα, για να βγάλουν τα μάτια τους.
Την αγριόγατα θέλουνε που θα σκέφτεται βρόμικα, θα μιλάει βρόμικα και θα τα κάνει όλα βρόμικα. Εκείνη που θα βάλει φωτιά στα σεντόνια και θα τους βγάλει το λάδι. Εκείνη που θα τους κάνει, να μείνει αξέχαστο το πήδημα.
Αυτά για τη νύχτα. Οταν πέφτει το σκοτάδι. Καθόσον με το φως του ήλιου, τη θέλουνε κυρία. Να μην δίνει δικαιώματα. Κάτι σαν τη Mademoiselle, δηλαδή, το θηλυκό της διπλανής πόρτας.
Ξεκινώντας την ημέρα της, στη δουλειά της, στα ψώνια, στη γειτονιά είναι τύπος και υπογραμμός. Σεμνότατη και ντροπαλή. Το πακέτο αυτό, όμως, μένει έξω από την πόρτα, μόλις μπει στο σπίτι.

Η μεταμόρφωση σε μια λυσσασμένη γάτα

Εκεί γίνεται η ολική μεταμόρφωση. Γδύνεται και γίνεται πρόστυχη. Βγαίνει από τα όριά της. Οτι κάνει το απαθανατίζει με την κάμερα, το ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Reddit και λέει στα αρσενικά: «Σήμερα θα τον παίξετε για μένα».
Να τον παίξουμε κούκλα μου, της απαντούν όσοι την ακολουθούν. Πως θα μπορούσαν να κρατηθούν άλλωστε, όταν βλέπουν την κορμάρα της. Οταν τους φέρνει μέσα στη μούρη αυτές τις σφριγηλές βυζάρες.
Οταν βλέπουν τις ρώγες της που είναι πρησμένες και σκληρές και φαντάζονται πόσο την έχει χτυπήσει η καύλα στο κεφάλι! Οταν βλέπουν τον τροφαντό κώλο της με μια butt plug μέσα στην τρυπούλα που έχει ανάμεσα στα καπούλια.
Λέςει κι’ άλλες, ωραίες κουβέντες η ξανθούλα: «Σκίσε μου την κυλότα», «Ελπίζω να σου φτιάχνω τη μέρα και να σε κάνω σκληρό», «Αρπαξέ με από τον πισινό», «Δες τα φουσκωμένα χείλη μου (τα κάτω)», «Πάρε με στη μπανιέρα».
Φαντάσου να την έχεις στο κρεβάτι! Να την παίρνεις από παντού και να ουρλιάζει σαν μια λυσσασμένη γάτα.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *