Close a deal για μια αμοιβαία μαλακία με την AnnaLeroy.
Close a deal μαζί του και θα σου κάνει ότι θες (video)
13/03/2024
Aleksandr Stalin: Κορμιά σαν παραμύθι.
Το γυμνό γυναικείο κορμί σαν παραμύθι
14/03/2024
Close a deal για μια αμοιβαία μαλακία με την AnnaLeroy.
Close a deal μαζί του και θα σου κάνει ότι θες (video)
13/03/2024
Aleksandr Stalin: Κορμιά σαν παραμύθι.
Το γυμνό γυναικείο κορμί σαν παραμύθι
14/03/2024

«Να βλέπω μέσα από τον καθρέφτη να με παίρνεις» (video)

KoralineSmith: «Να βλέπω μέσα από τον καθρέφτη να με παίρνεις από πίσω».

Είναι φαντασίωση το να την έχεις στο κρεβάτι, να της κάνεις το ένα και το άλλο και να τα βλέπεις όλα μέσα από τον καθρέφτη.
Αλλά μην νομίζεις. Το θέλουν και οι γυναίκες αυτό. Να βλέπουν στον καθρέφτη ότι κάνουν στο κρεβάτι. Τις ερεθίζει να βλέπουν τις εκφράσεις τους, να βλέπουν πως φτάνουν σε οργασμό. Αισθάνονται κάπως σαν πορνοστάρ.
Οντως, απογειώνει το πράγμα και η καύλα χτυπάει στο κεφάλι. Γι’ αυτό άλλωστε και στα hotel, τα μπουρδελοξενοδοχεία ντε, στη μια πλευρά του κρεβατιού τοποθετούν ένα καθρέφτη. Μεγάλο για να έχεις πλήρη θέα.
Αυτή την τρέλα την έχει και η KoralineSmith (θα τη βρεις ΕΔΩ). Η οποία εδώ και τέσσερα χρόνια είναι webcam girl και τα σόου της τα κάνει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου. Για να βλέπει τον εαυτό της να κάνει σόλο σεξ και να τελειώνει στον καθρέφτη.
Λοιπόν σε προσκαλεί στο δωμάτιό της, λέγοντάς σου, «Τελευταία λιγουρεύομαι πολλά πράγματα. Ενα από αυτά είσαι εσύ. Αν, δε, μου φερθείς σαν να είμαι πριγκίπισσα, θα σου κάνω σεξ σαν πορνοστάρ.

«Να βλέπω μέσα από τον καθρέφτη να με παίρνεις από πίσω»

Ομως έχει ένα μυστικό. Τους μεγαλύτερους και πιο έντονους οργασμούς, τους βιώνει όταν την παίρνεις από πίσω. Λατρεύει το anal σεξ. Στο δείχνει στο βίντεο, καθώς πέφτει στα τέσσερα και βάζει τον δονητή στον κώλο της.
Αλήθεια, τι ωραία που βογκάει. Καταλαβαίνεις πόσο ερεθισμένη είναι η 25χρονη. Αλλωστε ποιος δεν θα ήθελε να πηδάει μια γυναίκα με τόσο ωραία καπούλια και με τόσο ωραία βυζιά. Μεγάλα, σφριγηλά και με σκληρές ρώγες.
Εκείνο που πρέπει να ξέρεις ακόμα, είναι πως έχει βρόμικο μυαλό. Τι σου λέει; «Σε προσκαλώ στο δωμάτιό μου για να μου φερθείς πρόστυχα. Βλέπεις έχω πολύ άγχος και θέλω να με χαλαρώσεις με έναν δυνατό οργασμό».
Επίσης όταν κάνει σόλο σεξ, φαντάζεται ότι τη βλέπεις, σου σηκώνεται και τον παίζεις κι εσύ. Για πάρτη της, όμως και θέλει να κοιτάς μέσα από τον καθρέφτη.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *