Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ γυμνή, κόντρα σε όλα.
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, κόντρα σε όλα, γυμνή στο Playboy
02/12/2023
Στο περιβόλι του ουρανού με την Cherokee Star Luker.
Στο περιβόλι του ουρανού με δυο ινδιάνικες βυζούμπες
02/12/2023
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ γυμνή, κόντρα σε όλα.
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, κόντρα σε όλα, γυμνή στο Playboy
02/12/2023
Στο περιβόλι του ουρανού με την Cherokee Star Luker.
Στο περιβόλι του ουρανού με δυο ινδιάνικες βυζούμπες
02/12/2023

Μπαίνει μέσα της ο έκπτωτος άγγελος και γίνεται τσούλα (video)

KimTokio: Μπαίνει μέσα της ο έκπτωτος άγγελος.

Ο Εωσφόρος, ο κακόβουλος δαίμονας, ο σατανάς, ο αρχάγγελος της κόλασης, ο διάβολος. Αυτός ο έκπτωτος άγγελος.
Μάλιστα. Εκείνος ευθύνεται για όλες μας τις αμαρτίες. Μπαίνει μέσα μας, μας τριβελίζει και μας κάνει να μην έχουμε ούτε ιερό ούτε όσιο. Φουντώνει μέσα μας τη λαγνεία και δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο, από το πώς ικανοποιήσουμε την καύλα μας.
Διότι αρσενικά είμαστε. Αδύναμα και παρασυρόμαστε. Ασε, τα θηλυκά ανήκουν σε άλλη κατηγορία. Καθόσον όταν μπει ο Εωσφόρος μέσα τους, τα μετατρέπει δε δαίμονες. Πυρ, γυνή και θάλασσα, δεν λέει ο λαός μας;
Πάρε τώρα τούτο εδώ το θηλυκό. Που σου λέει πως δεν είναι σαν τα άλλα κορίτσια. «Είμαι σαν τον χαμαιλέοντα. Πριγκίπισσα και αγγελούδι, αλλά και τσούλα και kinky. Ειδικά όταν μπει μέσα μου ο διάολος, γίνομαι μεγάλη τσούλα».
Αλλά πριν δούμε τι άλλο λέει, ας τη γνωρίσουμε. Είναι η KimTokio (θα τη βρεις ΕΔΩ), η οποία λατρεύει το πρόστυχο, το βρώμικο σεξ. Γι’ αυτό έγινε webcam girl, για να ζει κάθε μέρα μέσα στις φαντασιώσεις όσων μπαίνουν στο δωμάτιό της.

Την επισκέπτεται συχνά ο έκπτωτος άγγελος

Τη βλέπουμε να κάνει σόλο σεξ γονατιστή στο κρεβάτι της, πάνω σε μια πετσέτα, για να στάζουν εκεί τα υγρά της. Βλέπουμε τα μικρά στήθια της με τις σκούρες ρώγες, τις σκληρές (για την ακρίβεια, ένα βυζί μας δείχνει).
Τι άλλο μας δείχνει στο βίντεο; Πόσο δυνατά και γρήγορα θέλει να τρίβει την κλειτορίδα της, ώστε να φτάσει σε οργασμό. Βέβαια, βλέπουμε και στον καθρέφτη τον στρογγυλό κώλο της. Οπως λέει, «το να μου βάζεις χέρι στον κώλο, είναι προτεραιότητα».
Αλλά λέει και άλλες, ωραίες κουβέντες: «Τα κορίτσια που φαίνονται αθώα και είναι kinky, είναι αυτά για τα οποία αξίζει να ζεις». «Ποτέ μην υποτιμάς μια άτακτη γυναίκα με υπέροχο κώλο». «Θα φέρω τους δαίμονές μου να γλεντήσουν το κορμί σου».
Είναι μια γυναίκα που θες να τη γλεντήσεις. Αλλά πριν μπεις εσύ μέσα της, θέλεις να την επισκεφτεί ο έκπτωτος άγγελος!

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *