RihanaAstrally: Μια squirter και πιάσαμε την καλή.
Την πιάσαμε την καλή με το θηλυκό που καταβρέχει! (video)
12/01/2024
FibiJames: Ενα ξαναμμένο σου λέει «yes man».
Σου λέει «yes man» ότι και αν της ζητήσεις να κάνει (video)
13/01/2024
RihanaAstrally: Μια squirter και πιάσαμε την καλή.
Την πιάσαμε την καλή με το θηλυκό που καταβρέχει! (video)
12/01/2024
FibiJames: Ενα ξαναμμένο σου λέει «yes man».
Σου λέει «yes man» ότι και αν της ζητήσεις να κάνει (video)
13/01/2024

«Με σένα πλάι μου μπορώ να γίνω γαμάτη ανακουφίστρια» (video)

YourYam: «Με σένα πλάι μου μπορώ να τους πάρω όλους».

Θα νιώσεις μάγκας και θα φουσκώνεις σαν διάνος, αν γυρίσει το γυναικάκι σου και σου πει: «Με σένα πλάι μου μπορώ»;
Πρέπει να έχεις υπομονή και να ακούσεις, τι είναι αυτό που μπορεί. Για να μην την πατήσεις στο λέω, όπως την πάτησε αυτός ο τύπος που παντρεύτηκε τη YourYam, το θηλυκό της διπλανής πόρτας, που τον μάγεψε με τα χουφτώματά του.
Διότι εκεί πως νόμιζε ότι θα του έλεγε πως στο πλευρό του μπορεί να πάει ψηλά... Είτε πως μπορεί να κάνει πολλά παιδιά… Είτε πως μπορεί να γίνει η καλύτερη σύζυγος του κόσμου… Στο τέλος τι άκουσε;
Λοιπόν, φαντάσου τι μεγάλη καψούρα της είχε ο τύπος, που όταν του είπε πως θα γίνει η πιο γαμάτη ανακουφίστρια, δεν αντέδρασε καθόλου. Στην αρχή της τραβούσε φωτογραφίες και βίντεο για να τα ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Reddit.

«Με σένα πλάι μου μπορώ να τους πάρω όλους»

Μετά του ζήτησε να της φέρει και κάποιον άλλο στο κρεβάτι για να κάνουν παρτούζα. Η επιθυμία της διαταγή! Ετρεξε και βρήκε κάποιον για να του πηδήξει τη γυναίκα μπρος στα μάτια του.
Υστερα άρχισε να το κάνει και με άλλα αρσενικά, χωρίς, όμως την παρουσία του συζύγου. Βλέπεις έχει τεράστια σεξουαλική ορμή και δεν ικανοποιείται με έναν οργασμό. Αφού όταν το κάνει με τον σύζυγο, παίρνει αμέσως το sex toy, για να τελειώσει ξανά και ξανά.
Βέβαια δεν έχει πρόβλημα να βρει αρσενικά. Την παρακαλάνε, όπως λέει. Εμ, ποιος δεν θα ήθελε να παίξει με τις βυζάρες της, να χουφτώσει τον ζουμερό της κώλο, να χωθεί μέσα στα παχιά χείλια που έχει ανάμεσα στις μπουτάρες της.
Κυρίως, όμως, ποιος δεν θα ‘θελε να το κάνει με μία τόσο πρόθυμη γυναίκα, που παίρνει φωτιά με το παραμικρό. Που θέλει να ξεζουμίζει το αρσενικό που έχει δίπλα της. Α! Παίζει και κιθάρα, αλλά μόνο όταν είναι γυμνή.
Επειδή πλέον ξέρεις τι γίνεται σκέψου το καλά αν ακούσεις τη δικιά σου να σου λέει: «Με σένα πλάι μου μπορώ».

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *