Χρύσα Δρακάκη: το καλό που σου θέλω είναι να έχεις αντοχές.
Χρύσα Δρακάκη: το καλό που σου θέλω είναι σεξ κάθε μέρα
17/02/2024
Lily Bella: «Θέλω πολύ σεξ και κάνω το επάγγελμα της μητρός μου».
«Είμαι πορνοστάρ, κάνω το επάγγελμα της μητρός μου» (video)
18/02/2024
Χρύσα Δρακάκη: το καλό που σου θέλω είναι να έχεις αντοχές.
Χρύσα Δρακάκη: το καλό που σου θέλω είναι σεξ κάθε μέρα
17/02/2024
Lily Bella: «Θέλω πολύ σεξ και κάνω το επάγγελμα της μητρός μου».
«Είμαι πορνοστάρ, κάνω το επάγγελμα της μητρός μου» (video)
18/02/2024

Με ένα μπουκέτο λουλούδια ανοίγει την… πίσω πόρτα (video)

Aellenna: Με ένα μπουκέτο λουλούδια κάνει τα πάντα όλα.

Είναι πολύ ρομαντικό το ξανθό. Το μυστικό για να σου κάνει τα πάντα είναι να του προσφέρεις ένα μπουκέτο λουλούδια.
Οταν, δε, λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα όλα. Να πραγματοποιήσει μαζί σου όλες τις φαντασιώσεις του, να ικανοποιήσει όλα τα φετίχ του, ακόμα και να σου ανοίξει την… πίσω πόρτα του.
Διότι δεν ισχύει αυτό που πιστεύουν πολλοί. Οτι δηλαδή, οι γυναίκες που λατρεύουν το anal σεξ, γουστάρουν το άγριο, το σκληρό σεξ. Μύθος είναι ότι θέλουν τα ζόρικα αντράκια, εκείνα που θα τις παιδέψουν και θα παραδοθούν αμέσως.
Ισα – ίσα, αν δεις τι λένε οι γυναίκες στο Reddit, θέλουν τρυφερότητα. Θέλουν να τους προσφέρεις, λουλούδια, ένα καλό κρασί, ή σαμπάνια. Να τις γλυκάνεις με σοκολάτα. Τότε μόνο, όταν τους δείξεις στοργή, θα σου ανοίξουν την… πίσω πόρτα.
Οπως θέλει να της συμπεριφέρεσαι και η Aellenna (θα την βρεις ΕΔΩ). Το webcam girl, το οποίο εδώ και χρόνια κάνει σόου στην κάμερα και ζητάει από τους πελάτες του, να του φέρονται με σεβασμό. Με τον λόγο τον γλυκό. Με τρυφερότητα.

Με ένα μπουκέτο λουλούδια κάνει τα πάντα όλα

Ακριβώς αυτό θέλει η 34χρονη από τα αρσενικά. Τους ζητάει δε, να μην ασχοληθούν πολύ με τα μικρά στήθια της. Στα προκαταρκτικά της αρέσουν τα φιλιά στα χείλια που έχει ανάμεσα στα μπούτια και τα παιχνίδια ανάμεσα στα καπούλια της.
Αλλωστε, δεν αποχωρίζεται ποτέ τη butt plug της. Καθώς ο κώλος της, της δίνει τους πιο έντονους οργασμούς. Τρελαίνεται να φοράει την ώρα που κάνει σεξ μαύρες διάφανες κάλτσες και τα ψηλοτάκουνά της. Είναι τα φετίχ της.
Επίσης, έχει κι’ ένα άλλο βίτσιο. Το role play. Το αγαπημένο της σενάριο είναι να υποδύεται την φοιτητριούλα, η οποία κάθεται στον καθηγητή της, για να της βάλει μεγάλο βαθμό στο μάθημα. Της αρέσει και το σενάριο, πωλήτρια με το αφεντικό της.
Γενικά είναι μια ρομαντική γυναίκα, η οποία μπορεί να σου κάνει τα πάντα όλα, αρκεί να είσαι τρυφερός μαζί της και να της προσφέρεις ένα μπουκέτο λουλούδια.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *