Λες έχω πάθει τσότσο με το μελαχρινάκι (video)

Rissa May: Με τη δική σου ανάσα θέλει να τελειώνει.
Με τη δική σου ανάσα ανάβει το πιπίνι και ανακουφίζεται (video)
18/02/2024
Mary Jane: Τα σαρώνει όλα στο All Star Game.
All Star Game: Βρήκαμε την MVP με διαφορά στήθους (video)
20/02/2024
Rissa May: Με τη δική σου ανάσα θέλει να τελειώνει.
Με τη δική σου ανάσα ανάβει το πιπίνι και ανακουφίζεται (video)
18/02/2024
Mary Jane: Τα σαρώνει όλα στο All Star Game.
All Star Game: Βρήκαμε την MVP με διαφορά στήθους (video)
20/02/2024

Αρσενικά είμαστε και πολλές φορές κολλάμε με κάποια θηλυκά, που μας κάνουν κλικ. Κάτι παθαίνουμε. Είναι αυτό που λέμε, έχω πάθει τσότσο.
Ακριβώς αυτό παθαίνουμε. Το κοκομπλόκο! Αλλά θα το πούμε τσότσο, καθόσον η λέξη είναι της μοδός τα τελευταία χρόνια. Είναι λέξη της λευκαδίτικης ντοπιολαλιάς και σημαίνει ότι κάτι είναι πολύ μικρό.
Αλλά ας αφήσουμε την κυρά γραμματική και να πάμε πάλι στα κολλήματά μας. Γουστάρεις τις γυναίκες με καμπύλες και βυζιά. Ξαφνικά παθαίνεις το κρασάρισμα με ένα λυγερόκορμο, που δεν έχει πιασίματα. Γιατί; Αγνωσται αι βουλαί του ανθρώπου…
Ετσι, το καψουρεύεσαι, χάνεις τον ύπνο σου, την όρεξή σου. Πίνεις για να ξεχνάς τον πόνο σου, μέχρι να το ρίξεις. Δεν το πιστεύεις πως δάγκωσες τη λαμαρίνα για ένα τέτοιο κορμί. Απαρνείσαι τις βυζάρες για δυο μικρά στήθια. Ηρθε ο κόσμος πάνω – κάτω.
Ομως μην το πολυψάχνεις. Συμβαίνει. Ειδικά όταν το θηλυκό, είναι ένα μελαχρινό, με λάγνο βλέμμα. Οταν έχει σαρκώδη χείλια και τα καπούλια του είναι ψηλά βαλμένα στο κορμί του. Οταν το θηλυκό είναι σαν την Brit.

Λες έχω πάθει τσότσο με τη Λευκορώσα

Διότι τι άλλο θα πάθεις βλέποντας αυτή τη φλογερή γυναίκα από τη Λευκορωσία! Η οποία ξεκίνησε να δείχνει γυμνό το κορμί της στα 19 της χρόνια κι επτά χρόνια μετά, συνεχίζει να κάνει γυμνά (εδώ θα τη δούμε στο W4B). Αν δε, η γυναίκα ήταν λίγο πιο ψηλή (1.65), ίσως να έκανε καριέρα και ως μοντέλο στις πασαρέλες. Δεν είναι πορνοστάρ, μόνο πετάει τα ρούχα της μπροστά στην κάμερα και δείχνει τα απόκρυφά της.
Οπως εδώ, που μας γυρνάει την πλάτη και το βλέμμα μας πέφτει στον κώλο της, που είναι τρυφερός, σαν ώριμο αχλάδι. Τον τραβάει για να δείξει πόσο σφιχτή είναι η τρυπούλα που βρίσκεται ανάμεσά του. Που σκύβει για να δούμε τα παχιά χείλη που έχει στον… θάμνο της.
Υστερα μας τρελαίνει καθώς τα ανοίγει διάπλατα με τα δάχτυλα της και αποκαλύπτεται η «καυτή» ροζ τρυπούλα της. Τη βλέπεις αυτή τη γυναίκα και λες πως για πάρτη της, έχω πάθει τσότσο.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *