Αμάρτησε με τη ReyaDaze
«Αμάρτησε μαζί μου και έλα να πιεις τους χυμούς μου» (video)
12/06/2023
Suki Ski γεμάτη πυρηνική ενέργεια!
«Καυτή» σάρκα εκπέμπει… πυρηνική ενέργεια (video)
04/07/2023
Αμάρτησε με τη ReyaDaze
«Αμάρτησε μαζί μου και έλα να πιεις τους χυμούς μου» (video)
12/06/2023
Suki Ski γεμάτη πυρηνική ενέργεια!
«Καυτή» σάρκα εκπέμπει… πυρηνική ενέργεια (video)
04/07/2023

Κορίτσια για φίλημα δείχνουν τις βυζάρες τους (video)

12 Titty Drop

Είμαστε κολλημένοι. Και πεινασμένοι. Δεν θα θεραπευτούμε ποτέ. Και πάλι καλά, που στην εποχή μας υπάρχουν αυτά τα κορίτσια για φίλημα.
Τα κορίτσια της διπλανής πόρτας, που μας λυπούνται και κάνουν ότι είναι δυνατόν, για να ικανοποιήσουν τη λαιμαργία μας. Τη μανία μας. Το Titty Drop. Τα κορίτσια που ανοίγουν το κινητό, τραβάνε βίντεο με τα γυμνά βυζιά τους και μας τα δείχνουν.
Τα ωραία βυζιά τους. Τα σφριγηλά. Τα μεγάλα. Τα στρογγυλά και τα μυτερά. Που πάντα θα τα γουστάρουμε. Και πάντα θα τα παίρνουμε μάτι με κάθε ευκαιρία. Είτε είμαστε singles, είτε έχουμε γκόμενα, αρραβωνιάρα, ή συμβία.
Καθόσον τα βυζιά πάντα θα στοιχειώνουν το μυαλό μας. Κι’ όταν μας σερβίρονται στο πιάτο (στην οθόνη μας δηλαδή), θα τα βλέπουμε με λαχτάρα. Θα τα απολαμβάνουμε και θα χάνουμε τα λογικά μας.
Δεν θα βαρεθούμε ποτέ να βλέπουμε βυζιά. Ολόγυμνα. Χοροπηδηχτά βυζιά. Να χορεύουν μέσα στη μούρη μας. Γεμάτα με «καυτή» σάρκα. Και πάντα θα μας χτυπάει η καύλα στο κεφάλι.

Κορίτσια για φίλημα και βυζάρες για χούφτωμα

Τι θα δούμε σήμερα; Δώδεκα γαμάτα θηλυκά, που φτιάχνονται στην ιδέα, πως θα μας γίνει κάγκελο, όταν δούμε τα γυμνά βυζιά τους. Τραβάνε τις μπλούζες, βγάζουν τα σουτιέν και τα αφήνουν να χυθούν έξω.
Βουτάνε τις βυζάρες τους, τις χαϊδεύουν, λες και αρχίζουν τα προκαταρκτικά για να κάνουν σόλο σεξ. Και για να φαντασιωθούμε πως είναι οι δικές μας οι χούφτες που αγγίζουν τον κόρφο τους.
Πάμε να δούμε τα πρόστυχα τα θηλυκά, που κάποια δεν έχουν πρόβλημα να φανεί το πρόσωπό τους. Και είναι τρία από αυτά, που δεν φοράνε κυλότα, για να μας δείξουν και τους ξυρισμένους… θάμνους τους.
Πάμε να χορτάσουμε βυζιά. Και για επιδόρπιο να πάρουμε το 12ο, που είναι πολύ ερεθισμένο. Τόσο, ώστε οι ρώγες του, έχουν… πρηστεί. Εχουν φουσκώσει και ζητάνε ένα καλό μασάζ.
Πάμε να χαρούμε τα δώδεκα κορίτσια για φίλημα. Και όχι μόνο…

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *