Κάνει σόλο σεξ και πέφτεις ξερός… μπαμ και κάτω (video)
09/06/2022
Μπες και πιες μέχρι σταγόνα τους «καυτούς» χυμούς μου (video)
11/06/2022
Κάνει σόλο σεξ και πέφτεις ξερός… μπαμ και κάτω (video)
09/06/2022
Μπες και πιες μέχρι σταγόνα τους «καυτούς» χυμούς μου (video)
11/06/2022

Μεγάλα στήθια πετάνε έξω το… τσακίρικο μάτι σου (video)

Θυμάμαι την μπακαλόγατο, τον Ζήκο, που έλεγε για τα μάτια του: «Δεν είναι ίδια. Τούτο εδώ, είναι το καλό. Είναι το… τσακίρικο μάτι».
Θα μου πεις, τώρα, που κολλάει αυτό; Ε, πως! Ολοι μας έχουμε το καλό το μάτι μας. Το εκπαιδευμένο. Που το ‘χουμε για να παίρνουμε μάτι. Το τσακίρικο, που έχει μάθει να φωτογραφίζει αυτό που βλέπει. Να το αποθηκεύει στη μνήμη.
Καθόσον στην εποχή μας οι παραστάσεις και οι εικόνες στην καθημερινότητα είναι χιλιάδες. Θα πρέπει, λοιπόν, το καλό μας το μάτι, να κρατάει αυτές που του έχουμε μάθει. Γιατί αλλιώς, πως θα πάρουμε… δουλειά για το σπίτι!
Διότι πώς να το κάνουμε τώρα… Η ψυχή, λέει, βγαίνει. Το χούι όχι. Και είναι εμμονή, είναι τρέλα, είναι μανία το να παίρνεις μάτι. Ολοι μας κρύβουμε έναν μικρό ηδονοβλεψία μέσα μας. Παίζει το μάτι μας, δεξιά, αριστερά, μπροστά, για να μην σου πω και πίσω από την πλάτη.

Το… τσακίρικο μάτι γουστάρει τα μεγάλα στήθια

Να ‘μαστε, λοιπόν, πάλι εδώ! Με τα πρόστυχα τα θηλυκά, που ξέρουν πως δεν αρκούμαστε να βλέπουμε τα βυζιά τους κρυμμένα μέσα σε σουτιέν, σε see through, σε μπλούζες χωρίς σουτιέν. Σερνικά είμαστε και τα θέλουμε όλα.
Τσίτσιδα, ολόγυμνα θέλουμε να τα βλέπουμε, με όλη τους τη σάρκα, με τις λατρευτές τις ρώγες τους. Να τα βλέπουμε να κουνιούνται, να τρεμοσαλεύουν, φουσκωμένα, κατακκόκινα από την επιθυμία να χουφτωθούν, να φιληθούν και να γεμίζει το μυαλό μας φαντασιώσεις.
Είναι τα θηλυκά, τα… καυλοράπανα. Τα αδύνατα, τα τσουπωτά, τα παχουλά. Που με το Titty Drop, βρίσκουν την ευκαιρία να μας δείξουν τα μεγάλα βυζιά τους και να μας αναστατώσουν συθέμελα.
Δεν φτάνει που μας τρελαίνουν με τις βυζάρες τους, που άλλες στέκουν καμαρωτές, άλλες ψιλοκρεμάνε από το βάρος. Τουρλώνουν τον πισινό τους. Κατεβάζουν το βρακάκι για να δούμε και τον… θάμνο τους.
Για να αποθηκεύσουμε στη μνήμη αυτά που μας φτιάχνουν περισσότερο. Αυτά πο έχει επιλέξει το καλό, το… τσακίρικο μάτι μας.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *