Emily Ratajkowski, μια ολόγυμνη femme fatale.
Emily Ratajkowski, μια ολόγυμνη μοιραία γυναίκα (video)
10/05/2024
Daniela: Το κορμί της είναι totally completely fine.
Εχει totally completely fine βυζιά και καπούλια (video)
05/07/2024
Emily Ratajkowski, μια ολόγυμνη femme fatale.
Emily Ratajkowski, μια ολόγυμνη μοιραία γυναίκα (video)
10/05/2024
Daniela: Το κορμί της είναι totally completely fine.
Εχει totally completely fine βυζιά και καπούλια (video)
05/07/2024

Κοίτα, this girl is on fire και τα δίνει όλα (video)

Valeria Moon: Που λες, this girl is on fire και ανακουφίζεται.

Κάθεσαι πίνεις τον φρέντο σου , βλέπεις στο απέναντι τραπέζι το ξανθό το θηλυκό και καταλαβαίνεις ότι this girl is on fire!
Οπότε κάνεις το επόμενο βήμα, περνάς στο παρασύνθημα και αρχίζεις το καμάκι. Πρώτα το βλεφάριασμα, μετά κάνα – δυο χαμόγελα (δεν ξέρω αν σήμερα πιάνει το κλείσιμο του ματιού) και μετά την πέφτεις κανονικά.
Αλλά πρέπει να βάλεις όλη τη μαστοριά, καθόσον το κέρδισες το… πέναλτι και μάλιστα μπροστά σε άδειο τέρμα. Διότι αν έχεις πέσει μέσα και το θηλυκό είναι ξαναμμένο, έχεις όλες τις πιθανότητες με το μέρος σου.
Καθώς τα θηλυκά που έχουν ξυπνήσει με φαγούρα ανάμεσα στα πόδια τους, όλη την ημέρα, το… ξύσιμο σκάφτονται. Αρα, ή πετυχαίνεις και τα… ξύνεις εσύ, ή παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, μόλις φτάσουν σπίτι.
Οπως κάνει η Valeria Moon, αυτή η ξανθιά θεογκόμενα, η οποία μας έρχεται από το μεγάλο μουνολίβαδο, τη Ρωσία. Κοίτα το γεμάτο λαγνεία βλέμμα της και τα σαρκώδη χίλια της και καταλαβαίνεις πως παίρνει φωτιά με το παραμικρό.

Που λες, this girl is on fire και ανακουφίζεται

Αλλά είναι μόνη της και το ρίχνει στο σόλο σεξ, με εργαλείο τα χέρια της. Με τα οποία σφίγγει τα αξιοζήλευτα βυζιά της και χαϊδεύει τις ρώγες της. Αμέσως αρχίζει να βογκάει από ηδονή και ζουλάει τον λαχταριστό της κώλο.
Μετά ανοίγει τις ποδάρες της, ανοίγει και τα σκούρα χείλια που έχει ανάμεσά τους τα οποία βγάζουν ατμούς.
Υστερα τρίβει με δύναμη την κλειτορίδα της και τελειώνει με ένταση, αφού έχει ξεφύγει από τα όριά της. Πάντως η 33χρονη είναι καινούργιο πρόσωπο στην adult βιομηχανία, καθώς μπήκε σε αυτήν στις αρχές του 20023.
Ομως κέρδισε τους πάντες με το πάθος της και το κορμί της (εδώ τη βλέπουμε στα στούντιο NUBILE FILMS).
Προς το παρόν, δεν κάνει πορνό, αλλά εμφανίζεται μόνη της με στριπτίζ και με σόλο σεξ. Αυτή η γυναίκα πάντως, τη βλέπεις και λες, this girl is on fire.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *