Το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι με την Elizabeth Marxs και την Ali Rose.
Πλούσιo πρωτοχρονιάτικο τραπέζι με καυτερά θηλυκά (video)
01/01/2024
Λοιπόν μάσκες παντού για να είμαστε safe.
Φοράμε μάσκες παντού, ακόμα και στο σεξ! (video)
02/01/2024
Το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι με την Elizabeth Marxs και την Ali Rose.
Πλούσιo πρωτοχρονιάτικο τραπέζι με καυτερά θηλυκά (video)
01/01/2024
Λοιπόν μάσκες παντού για να είμαστε safe.
Φοράμε μάσκες παντού, ακόμα και στο σεξ! (video)
02/01/2024

Καλημέρα καλή χρονιά με εικοσιδυό βυζιά (video)

Καλημέρα καλή χρονιά με προικισμένα θηλυκά.

Αρχιμηνιά κι’ αρχιχρονιά σήμερα κι’ αρχή καλός μας χρόνος και λόγω της ημέρας, ευχές. Καλημέρα καλή χρονιά.
Λοιπόν, πάει ο παλιός ο χρόνος και πρέπει να προϋπαντήσουμε τον νέο. Πως λοιπόν θα τον υποδεχτούμε, για να τον καλοπιάσουμε και να μην μας τα κάνει μαντάρα; Οπως ξέρουμε εμείς. Με βυζάρες!
Διότι αρσενικός είναι και ο νέος χρόνος. Οπότε αποκλείεται να μην είναι βυζόδουλος, όπως όλοι μας. Καθόσον βλέπουμε βυζιά και μας τρέχουνε τα σάλια. Τα βυζιά είναι το αντικείμενο του πόθου μας, το αντικείμενο λατρείας μας.
Αλλωστε πιο είναι το όνειρό μας; Να βρεθούμε μέσα σε μία βυζοθύελλα. Οπως αυτή που θα δούμε εδώ, όπου έντεκα θηλυκά μας δείχνουν τα γυμνά βυζιά τους. Είκοσι δύο βυζιά, να τα χαρούμε, να τα λαχταρήσουμε.
Επίσης, όπου πάμε και όπου βρεθούμε, κλεφτές ματιές ρίχνουμε στα ντεκολτέ, στα πουκάμισα, για να πάρουμε λίγο μάτι από βυζί. Τουλάχιστον στη globoσφαιρα τα θηλυκά κάνουν Titty Drop και απολαμβάνουμε τα γυμνά βυζιά τους.

Καλημέρα καλή χρονιά με προικισμένα θηλυκά

Ακριβώς λοιπόν επειδή είμαστε βυζόδουλοι, θα τα δούμε τα θηλυκά και θα μας χτυπήσει η καύλα στο κεφάλι. Θα δούμε και το παχουλό που τα ακουμπάει στο τραπέζι και τις άλλες τις κορμάρες που είναι πολύ προικισμένες.
Που λες, θα δούμε βυζάρες φυσικές και σιλικονάτες, στρογγυλές και μυτερές, θα δούμε βυζιά που το ένα κοιτάζει στη δύση και το άλλο στην ανατολή. Θα δούμε και ρώγες, άλλες μικρές, άλλες μεγάλες, άλλες φουσκωμένες.
Επειδή ακριβώς είμαστε βυζόδουλοι, δε, θα φαντασιωθούμε τις βυζάρες αυτές να πέφτουνε με δύναμη στο πρόσωπό μας. Να μας κάνουν να ζαλιζόμαστε, να χάνουμε το φως μας, δίνοντάς μας βυζοσκάμπιλα.
Καθώς, δεν μας αρέσει τα θηλυκά να σηκώνουν χέρι πάνω μας, ούτε ένα τόσο δα χαστουκάκι δεν σηκώνουμε. Αλλά βυζί, όμως; Ε! Αυτό μάλιστα. Γιατί είναι όπως ακριβώς το λέει και ο Καρβέλας στο τραγούδι του:
«Γιατί μ’ αρέσουν οι γυναίκες με μεγάλα στήθια, εγώ ψοφάω για γυναίκες με μεγάλα στήθια, μου την δίνουν οι γυναίκες με μεγάλα στήθια». Τέλος τα λόγια, πάμε να προϋπαντήσουμε τον νέο χρόνο με βυζιά. Καλημέρα καλή χρονιά.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *