Στο περιβόλι του ουρανού με την Cherokee Star Luker.
Στο περιβόλι του ουρανού με δυο ινδιάνικες βυζούμπες
02/12/2023
Welcome December με τη φλογερή Neesa.
Welcome December με ένα ξαναναμμένο πιπίνι (video)
03/12/2023
Στο περιβόλι του ουρανού με την Cherokee Star Luker.
Στο περιβόλι του ουρανού με δυο ινδιάνικες βυζούμπες
02/12/2023
Welcome December με τη φλογερή Neesa.
Welcome December με ένα ξαναναμμένο πιπίνι (video)
03/12/2023

Θέλει να του λες σ αγαπώ γιατί είσαι νταρντάνα (video)

Η Lucy Li θέλει να της λες σ αγαπώ γιατί είσαι σεξοβόμβα.

Δεν θα ησυχάσεις ποτέ αν δεν της πεις τι της βρίσκεις και είσαι μαζί της. Θέλει να μάθει και θα σου ζητάει να της πεις σ αγαπώ γιατί.
Αντε τώρα να ψάχνεις αυτό το γιατί. Διότι δεν πρέπει να πεις καμιά μαλακία. Πάντως αν την ερώτηση αυτή στην έκανε η Lucy Li, η απάντηση είναι ευκολάκι. Θα της έλεγες, γιατί μανάρα μου, είσαι σεξοβόμβα. Είσαι νταρντάνα.
Επειδή νταρντάνες λέμε τις εύσωμες γυναίκες, αν τσαντιστεί εξήγησε της πως: Οι νταρντάνες ήταν σκάφη μαχητικά του 1600 και θεωρούνταν ανίκητα. Ηταν ταχύτατα και άντεχαν σε μεγάλο βάρος.
Αλλά, ξέχωρα απ’ αυτά, είχαν κι ένα άλλο προσόν: Ηταν καλοφτιαγμένα, πανέμορφα. Τόσο ώστε για πρώτη φορά στην ιστορία, οι κυβερνήτες άρχισαν να δίνουν σ’ αυτά τα ονόματα των γυναικών τους και των φιλενάδων τους.
Ετσι λοιπόν θα καταλάβει πόσο έπρεπε να είχε κολακευτεί που την είπες νταρντάνα. Όπως, νταρντάνα είναι και αυτή η Γερμανίδα που βλέπουμε σήμερα, η οποία μένει στην Τσεχία. Γιατί; Διότι εκεί είναι τα περισσότερα στούντιο (εδώ τη βλέπουμε στο JOYMII).

Να του λες σ αγαπώ γιατί έχεις καμπύλες

Στα 29 της έφτασε η γυναικάρα και ακόμα εντυπωσιάζει το φιλοθεάμον κοινό της με τις καμπύλες της. Παλιά έκανε μόνο σόλο σεξ σκηνές, αλλά τα τελευταία χρόνια το γύρισε σε σκληρό πορνό.
Είναι ψηλή (1.70) και εύσωμη. Πριν από λίγα χρόνια, στα 19 της χρόνια, όταν ξεκίνησε, θα μπορούσες να την πεις παχουλή. Οταν, όμως, αποφάσισε να παίξει σε τσόντες, γυμνάστηκε, αδυνάτισε, λίγο, για να είναι ευκίνητη.
Εχει εκπληκτικά βυζιά, που είναι απολύτως φυσικά και στέκονται ολοστρόγγυλα στον κόρφο της. Με δυο πανέμορφες ρώγες, που αν τις χαϊδεύεις και τις γλείφεις δεν αργεί να φτάσει σε οργασμό.
Επίσης θέλει να… περιποιείσαι τρυφερά τον ξυρισμένο… θάμνο της, να γραπώνεις τον ζουμερό της κώλο και να σφίγγεις τα μπούτια της, που είναι γεμάτα «καυτή» σάρκα. Λόγω της δουλειάς έχει μια μεγάλη συλλογή από sex toys.
Αυτή η γυναίκα λατρεύει το κορμί της και θα μπορούσε να ακούσει τα πάντα στην εξήγηση, σ αγαπώ γιατί.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *