Τρέλα για τα ολόγυμνα perfect girls.
11 perfect girls ατίθασα και ολόγυμνα (video)
06/11/2023
Kendall Jenner: Ολόγυμνη στην παραλία.
Kendall Jenner: Ολόγυμνη στην παραλία, καβάλα στο άλογο
06/11/2023
Τρέλα για τα ολόγυμνα perfect girls.
11 perfect girls ατίθασα και ολόγυμνα (video)
06/11/2023
Kendall Jenner: Ολόγυμνη στην παραλία.
Kendall Jenner: Ολόγυμνη στην παραλία, καβάλα στο άλογο
06/11/2023

Θέλει να σου κάνει ολόγυμνη shiatsu massage (video)

Η Lexi Storm είναι εξπέρ στο shiatsu massage.

Από την Ιαπωνία μας έχει έρθει και θεωρείται η καλύτερη τεχνική για να χαλαρώσεις από το άγχος. Το shiatsu massage.
Δεν μιλάμε εδώ για ένα απλό μασαζάκι. Ούτε γι’ αυτό που βρίσκεις στα μασατζίδικα. Ξέρεις, εκεί που σε αναλαμβάνει η κοπέλα, σε γδύνει, σε πασπατεύει, σε χαϊδεύει και στο τέλος φεύγεις ανακουφισμένος. Και ξεπαραδιασμένος.
Εδώ μιλάμε για επιστήμη. Πρέπει να είναι ειδικός αυτός που θα σε αναλάβει για να δεις αποτέλεσμα. Θεραπευτής, ή θεραπεύτρια. Πάντως εγώ αν θα επέλεγα να κάνω, θα διάλεγα μια θεραπεύτρια σαν τη Lexi Storm.
Ποια είναι τούτη εδώ θα μου πεις… Για δες το. Το κορμί με το ελαφρώς σκούρο δέρμα. Το μελαχρινό το θηλυκό, που είναι επαγγελματίας μασέζ. Εχει ψαχουλέψει με τα δάχτυλά του κορμιά και κορμιά.
Είναι Αμερικάνα, η οποία γεννήθηκε στη Βαλτιμόρη, το ιστορικό λιμάνι των ΗΠΑ. Είναι κανονική στο ύψος (1.67) και η δουλειά της πήγαινε καλά. Αλλά την ανακάλυψαν οι φωτογράφοι του PLAYBOY οι οποίοι τρελάθηκαν μόλις την είδα.

Να σου κάνει αυτή ένα shiatsu massage!

Τέτοια ομορφιά με αμυγδαλωτά μπλε μάτια και με σαρκώδη χείλια, παρά το μικρό της στόμα. Τέτοιο πάθος και τόση λαγνεία που εκπέμπει το βλέμμα της. Επρεπε οπωσδήποτε να απαθανατισθεί στο περιοδικό.
Δέχτηκε αμέσως να ποζάρει γυμνή. Πως θα μπορούσε άλλωστε να αρνηθεί. Να κρύψει από τον κόσμο αυτά τα στήθια, τα αξιοχούφτωτα. Αυτές τις σκούρες ρώγες που είναι φουσκωμένες και σκληρές.
Να δει όλη η globoσφαιρα πως είναι ψηλοκώλα. Να θαυμάσουν αυτά τα καπούλια που φτιάχνουν έναν ολοστρόγγυλο, θεϊκό κώλο. Να τη δουν να ανοίγει τα πόδια για να φανούν τα σκούρα χείλια που έχει ανάμεσα στα μπούτια.
Μάγεψε με τη γύμνια της. Μόνο που έκανε πολύ λίγες δουλειές. Ενα χρόνο έμεινε στον χώρο και μετά χάθηκε. Ηταν 21 χρονών και μάλλον σήμερα, στα 28 της, έχει γυρίσει στην τέχνη της. Εκτός αν την καβάτζωσε κανένας λεφτάς.
Στο περιοδικό είπε ότι πηγαίνει με άντρες και με γυναίκες, αρκεί να υπάρχει χημεία. Να μια τέτοια θεραπεύτρια πρέπει να βρούμε, να μας τρελάνει στο shiatsu massage!

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *