Ωχ αμάν, τη χάνουμε τη Shroedingerzkat.
Ωχ αμάν, χάνουμε τις σοροπάτες βυζάρες (video)
01/11/2023
Καλό μήνα Νοέμβριο με την Candice Demellza.
Καλό μήνα Νοέμβριο με μια φλογερή, ψηλή Σέρβα (video)
02/11/2023
Ωχ αμάν, τη χάνουμε τη Shroedingerzkat.
Ωχ αμάν, χάνουμε τις σοροπάτες βυζάρες (video)
01/11/2023
Καλό μήνα Νοέμβριο με την Candice Demellza.
Καλό μήνα Νοέμβριο με μια φλογερή, ψηλή Σέρβα (video)
02/11/2023

Θέλει να νιώσει το φιλί εκεί που καίγεται πολύ (video)

Χαμηλά, χαμηλά θέλει το φιλί η Sophy Angel.

Τριάντα ένα χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Αντζυ Σαμίου τραγουδούσε που ακριβώς θέλει να της δώσει το φιλί.
Εκείνο που ίσως να μην ξέρεις, είναι πως τους στίχους έχει γράψει η ίδια η Ελληνίδα τραγουδίστρια. Στίχοι γεμάτοι πικάντικο νόημα που έλεγαν ότι αφού τα γούστα μου τα ξέρεις, μη με ρωτάς που θα με φιλήσεις.
Το αδύνατο σημείο μου το ξέρεις, οπότε εκεί που καίγομαι πολύ θέλω να με φιλήσεις, για να κάνεις το κορμί μου να μιλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά. Ωραίες κουβέντες να τις ακούς από μια γυναίκα.
Διότι το συγκεκριμένο φιλί είναι αυτό που ζητάνε οι γυναίκες για τον οργασμό τους. Απογοητεύονται, δε, αν δεν είσαι… αρχιμάστορας. Επίσης απογοητεύονται αν δεν ακούς τις οδηγίες που σου δίνουν.
Τώρα θα μου πεις τι σχέση έχει η Αντζυ Σαμίου με αυτό το σοροπάτο θηλυκό από την Ουκρανία. Μα και η Sophy Angel εκεί θέλει να τη γεμίσεις με φιλιά. Και μάλιστα γλωσσόφιλα. Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά.

Θέλει το φιλί ανάμεσα στα μπουτάκια του

Είναι όμορφο το πράμα της Ουκρανής. Με ωραία, λεπτά χείλια και μια ροζ τρυπούλα. Ξυρίζεται πολύ συχνά, καθώς δεν θέλει όταν κατεβαίνεις χαμηλά, να μπαίνουν στο στόμα σου τριχούλες.
Είναι ένα πρωτοχρονιάτικο θηλυκό, καθώς ήρθε στον κόσμο την πρώτη μέρα του χρόνου. Από τα μικράτα της δεν ήταν καθόλου ντροπαλή. Ετσι, όταν έγινε είκοσι χρονών, αποφάσισε πως αυτό που θέλει να κάνει, είναι να δείχνει στον κόσμο το γυμνό κορμί της.
Η 24χρονη (εδώ τη βλέπουμε στο WATCH 4 BEAUTY) έχει λεπτό κορμί. Δεν είναι ιδιαίτερα κοντή (1.67) και λατρεύει ένα σημείο πάνω στο σώμα της. Τα μικρά στήθια που στέκονται σφριγηλά στον κόρφο της.
Α! Της αρέσουν επίσης και τα στρογγυλά καπούλια της. Γι’ αυτό μοστράρει τον πεταχτό της κώλο, να τον λιμπίζονται τα αρσενικά. Δεν είναι πορνοστάρ και δεν γυρίζει τσόντες. Μόνη της είναι σε όλες τις σκηνές, άντε να κάνει σε κάποιες σόλο σεξ.
Εχει ματάρες το θηλυκό, μεγάλες. Οι οποίες μισοκλείνουν από λαγνεία όταν κατεβαίνεις χαμηλά για να της δώσεις το φιλί.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *