Η Mademoiselle μεταμορφώνεται στο κρεβάτι σε μια λυσσασμένη γάτα.
Οταν φουντώσει γίνεται μια λυσσασμένη γάτα (video)
20/10/2023
Titty Drop για τα αμαρτωλά σου μάτια.
Τι βλέπουν τα αμαρτωλά σου μάτια; 22 βυζάρες! (video)
21/10/2023
Η Mademoiselle μεταμορφώνεται στο κρεβάτι σε μια λυσσασμένη γάτα.
Οταν φουντώσει γίνεται μια λυσσασμένη γάτα (video)
20/10/2023
Titty Drop για τα αμαρτωλά σου μάτια.
Τι βλέπουν τα αμαρτωλά σου μάτια; 22 βυζάρες! (video)
21/10/2023

Η Σμαράγδα Καρύδη γυμνή στο «Ο καλύτερός μου φίλος» (video)

Η Σμαράγδα Καρύδη σε σκηνές σεξ στην ταινία "Ο καλύτερός μου φίλος".

Η Ντάλια του «Παραπέντε» πρωταγωνίστησε στην ταινία «Ο καλύτερός μου φίλος». Να δούμε τα γυμνά που έκανε η Σμαράγδα Καρύδη.
Ηταν το 2001 όταν κυκλοφόρησε η ταινία, στην οποία η Ελληνίδα ηθοποιός εμφανίστηκε σε «καυτές» σκηνές σεξ. Με τους συμπρωταγωνιστές της, τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Αντώνη Καφετζόπουλο.
Τη βλέπουμε να κάνει σεξ ξεχωριστά με τον καθένα. Μας έδειξε τα όμορφα στήθια της και τον στρογγυλό πισινό της. Το βίντεο είναι περίπου έξι λεπτά και έχει πολύ γυμνό, έγχρωμο και ασπρόμαυρο.
Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφουν ο Γιώργος Λάνθιμος (η πρώτη του μεγάλου μήκους) και ο Λάκης Λαζόπουλος. Το φιλμ παρουσιάστηκε στο διαγωνιστικό τμήμα του 42ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Η ταινία διηγείται τη σχέση δύο φίλων, οι οποίοι σιγά - σιγά ανακαλύπτουν ότι ο καθένας κρατούσε μυστικά από τον άλλον και έπαιζε πίσω του παιχνίδια. Ο Λάκης, ασφαλιστής σε μια μεγάλη εταιρεία.

Η Σμαράγδα Καρύδη στην Ερωτική Συμφωνία

Εχει κερδίσει ένα ταξίδι στο εξωτερικό ως "bonus" για τη δουλειά του. Ομως, χάνει την πτήση του και επιστρέφοντας στο σπίτι βρίσκει τη γυναίκα του στο κρεβάτι με τον καλύτερό του φίλο.
Ακολουθεί τη συμβουλή της μάνας του (να σκέφτεται πέντε λεπτά προτού ενεργήσει) και αρχίζει μια περιπλάνηση στην Αθήνα και ταυτόχρονα σε όλες του τις σχέσεις, μέσα από μια σειρά κωμικών καταστάσεων.
Η Σμαράγδα είναι κόρη των ηθοποιών Ντίνου Καρύδη και Τζούλιας Αργυροπούλου. Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το έκανε σε ηλικία μόλις τριών χρονών, στην ταινία «Ερωτική συμφωνία» με τους Τζένη Καρέζη και Κώστα Καζάκο.
Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 1992, μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά». Στη συνέχεια εμφανίστηκε σε πολλές σειρές, με αποκορύφωμα το «Παραπέντε», όπου τη γνωρίσαμε στην κωμωδία.
Παράλληλα, παρουσιάζει μέχρι φέτος την ψυχαγωγική εκπομπή, Celebrity Game Night στο ΜΕGA. Εχει, επίσης, πάρει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Στο σανίδι ανέβηκε το 1989, συμμετέχοντας σε έργα που ανέβαζε το Εθνικό θέατρο.
Μπορούμε, τώρα, να γυρίσουμε 22 περίπου χρόνια πριν και να δούμε τις ερωτικές σκηνές με την 32χρονη τότε Σμαράγδα Καρύδη.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *