Η κόλαση του Δάντη βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια της RafaelaKovalenko.
Η κόλαση του Δάντη είναι ανάμεσα στα πόδια του (video)
18/10/2023
Το φιλί της ζωής το θέλει χαμηλά η Jay Marie.
Το φιλί της ζωής το θέλει χαμηλά, πιο χαμηλά (video)
18/10/2023
Η κόλαση του Δάντη βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια της RafaelaKovalenko.
Η κόλαση του Δάντη είναι ανάμεσα στα πόδια του (video)
18/10/2023
Το φιλί της ζωής το θέλει χαμηλά η Jay Marie.
Το φιλί της ζωής το θέλει χαμηλά, πιο χαμηλά (video)
18/10/2023

Η Μαρίνα Σίρτης του Star TreK γυμνή στο «Η διεφθαρμένη» (video)

Η Marina Sirtis του Star Trek σε σκηνές σεξ στην ταινία "Η διεφθαρμένη".

Η Marina Sirtis είναι Ελληνίδα ηθοποιός που γεννήθηκε στο Λονδίνο και έγινε πασίγνωστη από τη σειρά Star TreK.
Το 1983 κυκλοφόρησε η ταινία «The Wicked Lady» (ο ελληνικός τίτλος, «Η διεφθαρμένη»), σε σκηνοθεσία του Leslie Arliss. Η ηθοποιός πήρε μέρος στην ταινία και θα δούμε εδώ τις γυμνές σκηνές που έκανε.
Τη βλέπουμε ολόγυμνη σε σκηνές σεξ σε ένα στάβλο και γυμνόστηθη σε μια σκηνή όπου τη μαστιγώνουν. Βλέπουμε τα μεστά στήθια της, τον ολοστρόγγυλο πισινό της και τον τριχωτό… θάμνο της.
Παράλληλα στην ταινία εμφανίζονται γυμνές και οι, Glynis Barber, Faye Dunaway και Lisa Mulidore. Η υπόθεση της ταινίας έχει να κάνει με μία αρχόντισσα, η οποία αρχίζει να κάνει μια επικίνδυνη διπλή ζωή για να ξεπεράσει την ανία της.
Η Marina γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 29 Μαρτίου του 1955. Γονείς της ήταν ο Γιάννης και η Δέσποινα, η οποία δούλευε ως βοηθός ράφτη. Οταν ήταν τριών χρονών, βίωσε μια τραγική εμπειρία, η οποία σημάδεψε τη ζωή της.

Μετά ήρθε η καταξίωση με το Star TreK

Οπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της, την κακοποίησαν σεξουαλικά οι έφηβοι γιοι της μπέιμπι σίτερ της. Από τότε έπασχε από διατροφική διαταραχή, η οποία ήταν αποτέλεσμα του τραύματος που της άφησε η κακοποίηση.
Επί είκοσι ολόκληρα χρόνια και ενώ είχε ξεκινήσει τη μικρά (τότε) καριέρα της, υπέφερε από τη διατροφική διαταραχή. Ωσπου το πήρε απόφαση, πήγε για θεραπεία και κατάφερε να διαχειριστεί το τραύμα.
Το 1986 μετανάστευσε στην Αμερική, προκειμένου να εξελιχθεί στην καριέρα της και η μετέπειτα πορεία της τη δικαίωσε. Λίγα χρόνια μετά, πήρε και την αμερικάνικη υπηκοότητα.
Το 1992 παντρεύτηκε τον ηθοποιό Michael Lamper. Ο οποίος έπαιζε και κιθάρα σε ροκ συγκροτήματα. Πέθανε στον ύπνο του το 2019 και η Marina δύο χρόνια μετά, επέστρεψε στο Λονδίνο. Σήμερα πηγαινοέρχεται μεταξύ των δύο χωρών και κάνει live εκπομπές.
Οταν γυρίστηκε η ταινία, η Marina Sirtis ήταν 28 χρονών. Τέσσερα χρόνια αργότερα τη γνωρίσαμε στον ρόλο της συμβούλου στο Star TreK.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *