Σόλο σεξ με sex appeal και pillow humping.
Σόλο σεξ με sex appeal για τα μαξιλάρια τους (video)
01/12/2023
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ γυμνή, κόντρα σε όλα.
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, κόντρα σε όλα, γυμνή στο Playboy
02/12/2023
Σόλο σεξ με sex appeal και pillow humping.
Σόλο σεξ με sex appeal για τα μαξιλάρια τους (video)
01/12/2023
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ γυμνή, κόντρα σε όλα.
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, κόντρα σε όλα, γυμνή στο Playboy
02/12/2023

Η Πίπη η φακιδομύτη γυμνή στην ακροθαλασσιά

Η Πίπη η φακιδομύτη είναι η Mariina .Keskitalo

Λοιπόν τη βρήκα! Βγήκε από τον κόσμο των παραμυθιών και εμφανίστηκε στην ακροθαλασσιά. Ποια; Η Πίπη η φακιδομύτη!
Αλήθεια, τώρα, δεν πρόκειται για την Πίπη, την ηρωίδα του σουηδικού παραμυθιού. Αλλά για μια γειτόνισσά της, που γεννήθηκε εκεί δίπλα, στη Φινλανδία. Που μεγάλωσε και έγινε μια δίμετρη καλλονή.
Πρόκειται για τη Mariina Keskitalo, το ξανθό μοντέλο, που τρελαίνεται να ξεγυμνώνεται και να τη λούζει με τις ώρες ο καυτός ήλιος. Γι’ αυτό και απέκτησε λίγες φακίδες, κυρίως στο ολόγλυκο προσωπάκι της.
Οπως, δε, οι περισσότερες Σκανδιναβές, είναι ψηλή (πάνω από 1.80). Αλλά και πολύ λεπτή. Δεν έχει περίσσια σάρκα το κορμί της. Πως; Θα την έλεγες κοκκαλιάρα; Θα ήθελες να πάρει λίγο… λίπασμα παραπάνω, που έλεγε και η Βασιλειάδου στην «Ωραία των Αθηνών»;
Τι να κάνουμε τώρα… Στο bodies είσαι. Οπότε θα τα βλέπεις όλα τα κορμιά. Αυτά με τις καμπύλες, εκείνα με τα παραπάνω κιλάκια, αλλά και τα λυγερόκορμα, όπως και τα πολύ αδύνατα.

Η Πίπη η φακιδομύτη και τα στήθια της

Διότι πρέπει να καταλάβεις, πως όλα τα αρσενικά στον πλανήτη δεν έχουν την τρέλα με τα πιασίματα. Είναι πολλά αυτά που θέλουν το γυναικείο κορμί στεγνό. Σαν να το έχει πλάσει κάποιος γλύπτης από αλάβαστρο.
Αλλωστε, η 27χρονη, δεν σε αφήνει εντελώς παραπονεμένο. Μπορείς να ασχοληθείς με τα στήθια της. Διότι όση σάρκα λείπει από το υπόλοιπο κορμί, εκεί την πήρε στον κόρφο της. Δεν είναι μεγάλα, αλλά αξιοχούφτωτα και με ωραίες, σκληρές ρώγες.
Βέβαια, θα βλεφαριάσεις και τον μικρό πισινούλι της, αλλά και τι χυτές ποδάρες της, με τα λεπτά μπουτάκια. Μα, αν είχε λίγα γραμμάρια ψαχνό παραπάνω θα την είχαν αποκλείσει από τις πασαρέλες.
Αλλά και από τα φωτογραφικά πρακτορεία. Καθώς η Mariina κάνει και εξώφυλλα για περιοδικά. Μάλιστα ένα από αυτά, το έκανε τον Ιούλιο του 2023 για την ελληνική έκδοση του Elle (δες το ΕΔΩ).
Πρόκειται για μια γυναίκα που λατρεύει το κορμί της και τις φακίδες της. Δεν την πειράζει, δε, καθόλου, άμα ακούει να την φωνάζεις, «Η Πίπη η φακιδομύτη».

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *