Γλείφει τα plus size βυζιά της.
Δεκατρία θηλυκά με plus size βυζόμπαλα (video)
16/12/2023
MellyMouova: Σπάσε τη σιωπή και μίλα πρόστυχα.
«Σπάσε τη σιωπή και μίλα πρόστυχα για τα βυζιά μου» (video)
17/12/2023
Γλείφει τα plus size βυζιά της.
Δεκατρία θηλυκά με plus size βυζόμπαλα (video)
16/12/2023
MellyMouova: Σπάσε τη σιωπή και μίλα πρόστυχα.
«Σπάσε τη σιωπή και μίλα πρόστυχα για τα βυζιά μου» (video)
17/12/2023

Η Ολγα Φαρμάκη γυμνή για πρώτη φορά στο Playboy

Η Ολγα Φαρμάκη γυμνή στο Playboy.

Ηταν Φεβρουάριος του 2007, όταν ένα μοντέλο αποφάσισε να φωτογραφηθεί γυμνό για πρώτη φορά. Η Ολγα Φαρμάκη.
Ποια, όμως, ήταν η αφορμή; Μόλις λίγους μήνες πιο πριν, είχε πάρει μέρος στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Playmate 2006. Εφτασε μέχρι την τελική εξάδα αλλά δεν κατάφερε να προχωρήσει πιο πέρα.
Ηδη είχε αρχίσει να γίνεται γνωστή, αφού συμπαρουσίαζε τις εκπομπές, «Το πιο μεγάλο παζάρι» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον ALPHA και το «Ολα» με τον Θέμο Αναστασιάδη στον ΑΝΤ1.
Η φωτογράφιση δημοσιεύτηκε στο PLAYBOY με τον τίτλο, «Ρίξτε στο γυαλί Φαρμάκη». Στη συνέντευξη η Ολγα έλεγε για το σεξ: «Το σεξ είναι ένα παιχνίδι. Πρέπει να ξέρεις να το παίζεις χωρίς όρια, βάζοντας καλή φαντασία.
Ελεγε, όμως και άλλα, όπως: «Την πρώτη φορά αναρωτήθηκα, γιατί όλοι λένε ότι είναι τόσο ωραίο το σεξ. Τη δεύτερη φορά το κατάλαβα». Ελεγε επίσης πως το ατού της στο κρεβάτι, είναι πως τους τρελαίνει με τα προκαταρκτικά.
Επίσης έλεγε πως: «Οι άνδρες έχουν αδυναμία στο μπούστο μου. Είναι πληθωρικά. Τους τρελαίνει». «Το πρόβλημα είναι ότι δεν με φλερτάρουν. Νομίζω ότι κομπλάρουν. Παιδιά πλησιάστε. Δεν δαγκώνω».

Η Ολγα Φαρμάκη επιχειρηματίας

Τότε το μοντέλο ήταν είκοσι δύο χρονών. Μας έδειξε τα πραγματικά υπέροχα στήθια της, τις ολοστρόγγυλες ρώγες της και τον εντυπωσιακό πισινό της. Η Ολγα έχει σπουδάσει γεωπόνος στο ΤΕΙ, όπως και χορό.
Εκτός από την τηλεόραση, εργάστηκε και ως ραδιοφωνική παραγωγός, ενώ έκανε και ένα πέρασμα από το τραγούδι. Το πρώτο κομμάτι που ερμήνευσε ήταν με τον Dj Lava, όπως και το δεύτερο, ενώ έχει εμφανιστεί και σε μεγάλες πίστες.
Εδώ και αρκετά χρόνια, σχεδιάζει τις δικές της δημιουργίες στον χώρο της μόδας. Τις οποίες διαθέτει στο κοινό, μέσα από το «Kisterss». Το site που δημιούργησε μαζί με την αδερφή της, Γωγώ το 2011.
Μπορούμε, λοιπόν, να θαυμάσουμε στις φωτογραφίες το κορμί της φλογερής Ελληνίδας, ολόγυμνο. Να δούμε την Ολγα Φαρμάκη.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *