«Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε, λέει η JohannaJade.
«Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε αλλά να πηδηχτούμε» (video)
29/11/2023
Είναι το αρχοντικό κορμί με τα πιασίματα η Christy Sparks.
Νταρντάνα: το αρχοντικό κορμί με τα αφράτα χουφτώματα (video)
30/11/2023
«Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε, λέει η JohannaJade.
«Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε αλλά να πηδηχτούμε» (video)
29/11/2023
Είναι το αρχοντικό κορμί με τα πιασίματα η Christy Sparks.
Νταρντάνα: το αρχοντικό κορμί με τα αφράτα χουφτώματα (video)
30/11/2023

Η Νόνη Δούνια γυμνή στην ταινία Χαμένος Παράδεισος (video)

Η Νόνη Δούνια γυμνή στον Χαμένο Παράδεισο.

Ο Χαμένος Παράδεισος είναι η ταινία που κυκλοφόρησε το 2000 και στην οποία απολαύσαμε γυμνή τη Νόνη Δούνια.
Ο τίτλος της ταινίας είναι η κωδική ονομασία ενός πειράματος, που έγινε στη μέση του πουθενά, χωρίς να ολοκληρωθεί ποτέ. Ενα ζευγάρι φρενοβλαβών, ο Στέλιος και η Εύα, συμμετέχει στο πείραμα μέχρι που η Εύα δολοφονείται.
Η Νόνη παίζει τον ρόλο της Ελενας, η οποία μαζί με τη φίλη της, έχουν πάει στη λίμνη για να κάνουν ράφτινγκ. Ο Στέλιος (Πασχάλης Τσαρούχας) πλησιάζει τις δυο γυναίκες. Η Ελενα ερωτοτροπεί μαζί του ενώ η Κατερίνα δείχνει την δυσαρέσκεια της.
Η Ελληνίδα ηθοποιός εμφανίζεται γυμνή και μας δείχνει τα εντυπωσιακά στήθια της, τις ρώγες της και τα μακριά της πόδια. Επίσης, προς το τέλος του clip τη βλέπουμε σε σκηνή που ξεκινάει να κάνει σεξ με τον συμπρωταγωνιστή της.
Την ταινία σκηνοθέτησε ο Θανάσης Αντωνίου, ενώ το σενάριο έγραψε ο Αλέξανδρος Κακαβάς. Η Νόνη, η καριέρα της οποίας είχε απογειωθεί από τη συμμετοχή της στη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», όταν κυκλοφόρησε η ταινία, ήταν 28 χρονών.

Η Νόνη Δούνια στη Βουλή

Η Νόνη από μικρή ασχολήθηκε με την κολύμβηση με την ομάδα του Εθνικού Πειραιά, αλλά και την υδατοσφαίριση, με την ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Καστέλλας. Σπούδασε επίσης χορό και σχέδιο μόδας.
Υστερα άρχισε να δουλεύει ως μοντέλο και το 1996, συμμετείχε στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου στέφθηκε Β' Σταρ Ελλάς. Επειτα, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό Μις Ευρώπη, κατακτώντας την τρίτη θέση.
Το 1999 έκανε το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Επτά» στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ. Από τότε έχει σε αρκετές σειρές, ενώ έχει παρουσιάσει και επιτυχημένες σειρές.
Ασχολήθηκε με τα κοινά και το 2019 εξελέγη δημοτική σύμβουλος Πειραιά με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Μετά ήρθε η είσοδός της στη Βουλή. Τον Ιούλιο του 2019 εξελέγη βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων με τη Νέα Δημοκρατία.
Ηταν ξανά υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου 2023, αλλά δεν κατάφερε να επανεκλεγεί. Ας δούμε το clip με τη Νόνη Δούνια.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *