«Πες μου τι ζητάς να σου δείξω;» σου λέει η Demi Rose Mawby.
«Πες μου τι ζητάς; Τα γυμνά βυζιά μου; Πάρτα»
13/10/2023
Βροχή και σήμερα από μεγάλες βυζάρες.
Βροχή και σήμερα από λαχταριστά, μεγάλα βυζιά (video)
14/10/2023
«Πες μου τι ζητάς να σου δείξω;» σου λέει η Demi Rose Mawby.
«Πες μου τι ζητάς; Τα γυμνά βυζιά μου; Πάρτα»
13/10/2023
Βροχή και σήμερα από μεγάλες βυζάρες.
Βροχή και σήμερα από λαχταριστά, μεγάλα βυζιά (video)
14/10/2023

Η Νέλλη Παππά γυμνή στο «Η Ελληνίδα και ο έρωτας» (video)

Νέλλη Παππά: Γυμνόστηθη στην ταινία "Η Ελληνίδα και ο έρωτας"

Να θυμηθούμε ένα από τα μεγάλα ταλέντα του παλιού, καλού (όπως τον λένε) ελληνικού κινηματογράφου. Τη Νέλλη Παππά.
Η Ελληνίδα ηθοποιός έχει παίξει σε πολλές ταινίες, σε θεατρικές παραστάσεις και σε τηλεοπτικές σειρές. Αξέχαστη, πάντως, θα μείνει για τον ρόλο της ως η Φιφίκα του Ζήκου στην ταινία «Της κακομοίρας».
Ενα χρόνο πριν από τη μεγάλη επιτυχία, το 1962, είχε πάρει μέρος στην ταινία «Η Ελληνίδα και ο έρωτας». Σε αυτή τη βλέπουμε να υποδύεται την ωραία Ελένη και να βγαίνει από τη θάλασσα γυμνόστηθη.
Την παρακολουθεί ο Πάρις, τον οποίο υποδύεται ο Κώστας Πρέκας. Βλέπει την ομορφιά της και τα στήθια της και χάνει το μυαλό του. Την πλησιάζει, ξαπλώνουν μαζί στο αμμοχάλικο και γίνεται της Τροίας. Σε αυτή τη σκηνή δεν υπάρχει γυμνό.
Η Νέλλη γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου του 1934. Το 1959 πήρε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ηθοποιού ως εξαιρετικό ταλέντο. Το 1973 έκανε στροφή στην καριέρα της και άρχισε να εργάζεται και ως τραγουδίστρια.

Η Νέλλη Παππά σε διαφημιστικά σποτάκια

Το ταξίδι της μπροστά στην κάμερα ξεκίνησε γυρίζοντας διαφημιστικά σποτάκια. Τα οποία προβάλλονταν στα διαλείμματα στους κινηματογράφους. Ενώ το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη έγινε στο πλάι της Καρέζη, το 1959, στην ταινία «Ναυάγια της ζωής».
Το πραγματικό της όνομα είναι Δέσποινα Παπαδοπούλου. Το καλλιτεχνικό της όνομα της το έδωσε ο Δημήτρης Μυράτ, πριν από μία παράσταση, ο οποίος κράτησε το πρώτο συνθετικό από το επίθετό της.
Η ταινία «Η Ελληνίδα και ο έρωτας» γυρίστηκε σε σκηνοθεσία του Νέστορα Μάτσα από την Κρόνος Φιλμ ( την αγόρασε αργότερα η Καραγιάννης – Καρατζόπουλος). Το σενάριο έγραψαν ο Κώστας Ασημακόπουλος με τον Νέστορα Μάτσα και πήραν μέρος σπουδαίοι ηθοποιοί.
Πρόκειται για μια συρραφή από είκοσι ένα μικρές ιστορίες! Τις οποίες συνδέει ο αφηγητής, τον οποίο υποδύεται ο Ανδρέας Μπάρκουλης. Αλλες είναι κωμικές, άλλες δραματικές. Θέμα της είναι η νοοτροπία των Ελληνίδων σε σχέση με τον έρωτα.
Παρ’ ότι συμμετείχαν η Γκιζέλα Ντάλι και η Ζέτα Αποστόλου, γυμνή εμφανίστηκε τελικά, Η Νέλλη Παππά.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *