Svetlana:; «Come up and see me να το παίζω».
«Come up and see me να τελειώνω δυνατά» (video)
22/03/2024
Catjiira: Εχει έναν little devil inside και μια καρδούλα στον θάμνο.
Εχει έναν little devil inside στο κορμί της (video)
27/03/2024
Svetlana:; «Come up and see me να το παίζω».
«Come up and see me να τελειώνω δυνατά» (video)
22/03/2024
Catjiira: Εχει έναν little devil inside και μια καρδούλα στον θάμνο.
Εχει έναν little devil inside στο κορμί της (video)
27/03/2024

Ηρθε η εαρινή ισημερία, άρxισαν οι φουσκοθαλασσιές (video)

Barretta: Ηρθε η εαρινή ισημερία, τα θηλυκά ξεσαλώνουν.

Τι έγινε μεγάλε; Αρχισαν οι φουσκοθαλασσιές; Μην εκπλήσσεσαι. Τι πιο φυσικό. Καθώς μας ήρθε η εαρινή ισημερία.
Ετσι συμβαίνει κάθε χρόνο. Οταν κάθε 19 με 21 Μάρτη, έρχεται η μέρα που μπαίνει η ανοιξιάτικη ισημερία. Δηλαδή μπαίνει η άνοιξη. Το αποτέλεσμα είναι πως όλα αλλάζουν γύρω μας, προς το καλύτερο. Ολα φαίνονται πιο αισιόδοξα, πιο ελπιδοφόρα, πιο όμορφα.
Βέβαια, γίνονται και μεγάλες αλλαγές στον οργανισμό μας. Αρχίζει και πέφτει το επίπεδο της μελατονίνης, η οποία είναι η ορμόνη του ύπνου, της μαχμουρλίασης. Αντιθέτως, ανεβαίνει η ορμόνη της ευτυχίας, η σεροτονίνη και παράγεται περισσότερη τεστοστερόνη.
Αρα τι σημαίνει αυτό; Μα, περισσότερη διάθεση για σεξ, περισσότερες καύλες, πρωινές, μεσημεριανές, απογευματινές, βραδινές. Καθώς, από την ώρα που μπαίνει η άνοιξη, ο νους σου είναι στο καμάκι και το μόνο που σκέφτεσαι είναι το σεξ, το σεξ, το σεξ.
Ασε δε που συμβαίνει και το άλλο. Καθόσον ζεσταίνει ο καιρός, φεύγουν τα μπουφάν και τα παλτά και αποκαλύπτονται τα θέλγητρα που έχουν τα γυναικεία κορμιά. Οπερ σημαίνει, περισσότερο μάτι, το οποίο αυξάνει τη διάθεση για σεξ.

Ηρθε η εαρινή ισημερία, τα θηλυκά ξεσαλώνουν

Ετσι είναι. Ακριβώς αυτό συμβαίνει με τα κορίτσια, τα οποία γουστάρουν να προκαλούν τα αρσενικά και να τα λιγώνουν. Κάπως έτσι, βγάζουν λίγο βυζί παραπάνω, λίγο μπούτι, δείχνουν την κοιλιά τους, την πλάτη τους κι’ άντε ηρέμησε εσύ…
Μην νομίζεις ότι αυτό γίνεται μόνο στη δικιά μας τη μικρή γωνιά του πλανήτη, καθώς παντού έτσι γίνεται. Πάρε για παράδειγμα τη Barretta, αυτό το πρωτοχρονιάτικο κορίτσι (έχει γεννηθεί την πρώτη του Γενάρη του 2001).
Ακόμα και στη χώρα της, την ψυχρή, τη Λετονία, αυτό κάνουν οι γυναίκες. Οι οποίες, όπως μας λέει είναι πολύ καυτές και θερμές. Γι’ αυτό και εκείνη, μόλις πάτησε τα 19, μπήκε στη βιομηχανία ενηλίκων, μόνο και μόνο για κάνει σκηνές σόλο σεξ (εδώ στο στούντιο NUBILE FILMS).
Οπως λέει, δεν πρόκειται ποτέ να μεγαλώσει τα μικρά στήθια της και το μόνο που θέλει είναι λαχταράς το τραγανό κώλο της και την τρυπούλα που έχει ανάμεσα στα μπούτια. Πως είναι δυνατόν να μην το λαχταράς αυτό το κορμί, ειδικά τώρα που μπήκε η εαρινή ισημερία;

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *