Καλό μήνα Νοέμβριο με την Candice Demellza.
Καλό μήνα Νοέμβριο με μια φλογερή, ψηλή Σέρβα (video)
02/11/2023
Είμαι εγώ γυναίκα φίνα σου λέει η Rebekah Cotton.
«Είμαι εγώ γυναίκα φίνα με τις βυζάρες μου» (video)
04/11/2023
Καλό μήνα Νοέμβριο με την Candice Demellza.
Καλό μήνα Νοέμβριο με μια φλογερή, ψηλή Σέρβα (video)
02/11/2023
Είμαι εγώ γυναίκα φίνα σου λέει η Rebekah Cotton.
«Είμαι εγώ γυναίκα φίνα με τις βυζάρες μου» (video)
04/11/2023

Ζουμερές καμπύλες που δεν θα σου πουν ποτέ το όχι (video)

Οτι ζητήσεις από την Cherie Noel δεν θα σου πει ποτέ το όχι.

Αρσενικά είμαστε, καταλαβαινόμαστε και μία είναι η λέξη που δεν θέλουμε με τίποτα να την ακούμε και ποτέ: το όχι.
Εμ, φαντάσου. Να το βλέπεις και να το θέλεις απελπισμένα. Να του την πέφτεις. Να επιστρατεύεις όλη τη μαεστρία σου στο μπλα – μπλα. Να ξελαρυγγιάζεσαι. Αλλά μόλις έρθει η ώρα, να εισπράξεις ένα μεγαλοπρεπέστατο, όχι. Χυλόπιτα δηλαδή.
Ασε και το άλλο. Να έχεις φουντώσει. Να σε έχει χτυπήσει η καύλα στο κεφάλι. Να περιμένεις πως και πώς να πέσεις με τη δικιά σου στο κρεβάτι. Αλλά μόλις έρθει εκείνη η ώρα, να σου γυρνάει την πλάτη. Να σε αφήνει στα κρύα του λουτρού.
Αχ βρε παλιομισοφόρια, τι τραβάμε από σας εμείς τα αγόρια! Τι ωραίος που θα ήταν ο κόσμος αν έλειπε αυτή η γαμημένη λέξη! Ακου… όχι. Τι όμορφος θα ήταν ο κόσμος, αν σε ότι ζήταγες, έπαιρνες πάντα μια απάντηση. Το ναι.

Το αμερικανάκι δεν θα πει ποτέ το όχι

Γιατί εδώ έχουμε μια Αμερικανίδα που σε όλα λέει ναι. Αχ! Απρίλη μου ξανθέ. Τριάντα τρεις Απρίληδες μετράει σε τούτη τη γη και την άρνηση δεν την ξέρει. Μόνο χατίρια στα αρσενικά θέλει να κάνει για να τα βλέπει χαρούμενα.
Είναι η Cherie Noel, η οποία είναι γυμνό μοντέλο και όχι πορνοστάρ. Μια ματιά της μόνο φτάνει, κάγκελο για να σε κάνει. Το λάγνο βλέμμα της σε κάνει να χάνεις το μυαλό σου και να θες να βουτήξεις πάνω της και να την καταχουφτώσεις.
Τι κορμί! Γεμάτο ζουμερές και τροφαντές καμπύλες. Δεν είναι χοντρή, ούτε καν παχουλή δεν τη λες. Απλώς το κορμί της είναι γεμάτο «καυτή» σάρκα. Δες τον κόρφο της εδώ είναι στο PENTHOUSE), εκεί που στέκονται τα δυο λαχταριστά, μεγάλα βυζιά της. Εμπλουτισμένα με σιλικόνη.
Αλλά και όταν γυρίζει από πίσω, σε μαγεύει με τα πεταχτά, φαρδιά καπούλια της. Πεταχτός κώλος, ευμεγέθης. Το πράμα της δεν το δείχνει. Κλεφτές ματιές μπορείς να ρίξεις στον… θάμνο της, όταν βγάζει το κυλοτάκι της.
Εχει απίθανα σαρκώδη χείλια, από τα οποία, αν την έχεις δίπλα σου, δεν θα ακούσεις ποτέ, το όχι.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *